AcasăNewsCursă halucinantă, cu polițiștii pe urme, la un pas de a se...

Cursă halucinantă, cu polițiștii pe urme, la un pas de a se încheia tragic. Tânărul de 19 ani gonea cu 180 km/h

politiaCursă halucinantă, cu polițiștii pe urme, la un pas de a se încheia tragic. Tânărul de 19 ani gonea cu 180 km/h

O urmărire ca-n filme se putea încheia tragic. Un tânăr s-a răsturnat cu maşina într-un şanţ, după ce a încercat să scape de o maşină de poliţie ce pornise pe urmele sale. La întreaga aventură a fost martor şi tatăl lui, aflat pe locul din dreapta și care a fost rănit.

Incidentul a avut loc pe o șosea din județul Dâmbovița. Tânărul de 19 ani a fost prins de radar gonind cu peste 180 de kilometri pe oră. Acesta nu a vrut să oprească la semnele poliţiştilor și aceștia au trecut la urmărirea șoferului, potrivit IPJ Dâmbovița.

Cursă halucinantă cu tatăl pe scaunul din dreapta

Ulterior, tânărul a pierdut controlul, a părăsit șoseaua și s-a răsturnat într-un șanț. În urma accidentului, tatăl său, un bărbat de 40 de ani, care era pasager în autoturism, a fost rănit la cap. Din acest motiv, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

foto: facebook.com/watch/mditv.ro/

Șoferul urmează să fie sancționat, iar permisul de conducere îi va fi reținut. Acesta a fost înregistrat cu un aparat de măsurare a vitezei de deplasare în timp ce circula 182 de km/h. Tânărul teribilist avea permis de conducere de doar câteva luni

author avatar
Andreea Vlad
215 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger