AcasăNewsCuratenia de Paste: Ce a aruncat o femeie din Deva la gunoi!...

Curatenia de Paste: Ce a aruncat o femeie din Deva la gunoi! A crezut ca innebuneste!

In timpul curateniei de primavara, un cuplu din Deva au aruncat din greseala si plicul in care aveau stransi 2300 de dolari, insa cand au realizat ce au facut deja era prea tarziu.

Un cuplu din Deva a reusit sa economiseasca 2300 de dolari dupa ce sotia a lucrat trei luni in strainatate, iar banii i-a pastrat bine, punandu-i intr-un plic, printre alte acte. Numai ca, in timpul curateniei, cei doi au aruncat si economiile din greseala. A doua zi, cand au realizat ce au facut era deja prea tarziu, deoarece tomberonul fusese deja ridicat si dus la groapa de gunoi, din afara orasului, noteaza Romania TV.

Cei doi au depus o plangere, iar politistii au incercat sa gaseasca banii celor doi soti, si intr-adevar le-a dat de urma, dar prea tarziu. Cei 2300 de dolari au fost gasiti de o familie de romi care cautau prin gunoaie produse care ar putea fi reciclate. Banii au fost deterioarati, insa au reusit sa schimbe o mare parte dintre ei la o casa de schimb valutar, iar ce nu au reusit sa schimbe, pur si simplu au ars.

Romii au profitat de banii gasiti cumparandu-si tot ce le-a trecut prin cap, inclusiv un cal care sa-i ajute la transportarea deseurilor pe care le gaseau la groapa de gunoi. Insa bucuria lor nu a tinut prea mult, fiindca, intr-un final au fost descoperiti de politistii care le-au luat cei 400 de lei, cat le-a mai ramas din suma gasita.

Acum, romilor li s-a intocmit dosar penal pentru insusirea bunului gasit.

author avatar
Alina Costache
874 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger