Cauta

Cuptorul de pizza, locul in care se „naste” cea mai gustoasa reteta!

Un cuptor de pizza profesional reprezinta o investitie destul de importanta pentru restaurantul pe care il detineti sau administrati. Cu toate acestea, utilizarea lui va garanteaza rezultate ireprosabile de fiecare data si un gust inconfundabil, care va va aduce nenumarati clienti si un profit sigur.

Cu alte cuvinte, investitia intr-un astfel de echipament de bucatarie va fi recuperata in cel mai scurt timp posibil, cu atat mai mult cu cat durata de viata a acestuia este una foarte indelungata.

In continuare, va vom prezenta una dintre cele mai spectaculoase retete pe care le puteti prepara cu ajutorul unui astfel de cuptor pizza. Bineinteles, performantele acestuia vor trebui dublate de maiestria chefului care prepara pizza, dar suntem convinsi ca v-ati ocupat si de acest aspect.

Preparatul pe care vi-l vom prezenta in continuare nu este unul obisnuit, tocmai de aceea suntem siguri ca va deveni „vedeta” pizzeriei sau localului dumneavoastra. Ingredientele sale nu sunt chiar nemaiintalnite, insa combinatia este una de-a dreptul savuroasa.

Cele trei elemente care vor da atat gustul delicios, cat si valoarea nutritiva a acestui sortiment de pizza sunt tonul, caperele si anghinarea. Acest amestec de arome nu este chiar la indemana oricui, fiind vorba despre un preparat mult mai deosebit decat clasicele Pizza Quatro Formaggi, Diavola sau Capriciosa.

Al patrulea „ingredient” care va contribui la succesul rezultatului final este un cuptor de pizza de la Fresco.ro, furnizor care sustine inca din anul 1992 geniul in bucatariile profesionale din Romania. De altfel, vom denumi reteta chiar Pizza Fresco, inclusiv datorita prospetimii sale („fresco”, in italiana, inseamna proaspat).

cuptor pizza

Pizza Fresco 

Ingrediente: 

– pentru blat: 200 g faina, 150 ml apa, 10 g drojdie, ulei de masline, sare;

– pentru topping: 200 g ton, 1,5 linguri capere, o anghinare, 150 g cascaval, 100 g rosii cherry, o ceapa, 1/2 zucchini, sos de rosii;

Mod de preparare:

Ingredientele pentru aluat se amesteca si se framanta, rezultand un blat „normal”, undeva intre subtire si pufos, acesta fiind cel mai potrivit pentru topping-urile care urmeaza sa se adauge.

Legumele se taie in fasii, in timp ce pe blat se adauga sosul de rosii si putin cascaval. Apoi, „peisajul” este completat cu legumele si bucatelele de ton, iar pe deasupra se presara din nou cascaval. Tava se lasa apoi in cuptorul de pizza, preincalzit la 200 de grade Celsius, pentru 15-20 de minute.

 

Cea mai variata oferta de cuptoare pentru pizza 

Proiectul Fresco va pune la dispozitie, de mai bine de 25 de ani, numeroase modele de cuptor pentru pizza, in functie de nevoile si bugetul dumneavoastra, dar mai ales de specificul restaurantului pe care il detineti sau va pregatiti sa il deschideti.

Astfel, in oferta acestui furnizor, regasiti modele electrice sau pe lemne, prevazute cu reglaj separat al temperaturii, pentru partea superioara si cea inferioara, si o structura robusta din otel, care garanteaza rezistenta in timp. Nu in ultimul rand, trebuie sa stiti ca acestea au garantia Base Care inclusa in pret (montaj, 12 luni de piese de schimb si manopera).

Ultimele stiri

  • Inteligența artificială ne crește copiii. Și noi ne uităm în altă parte
  • Cum să-ți construiești un ritual de sănătate dimineața: Startul ideal pentru minte și corp
  • Geometria Sacră a Sănătății: Cum ne influențează șirul lui Fibonacci corpul, hrana și vindecarea
  • Lista posibililor miniștri din viitorul GUVERN (surse)/Nume surpriză vehiculate
  • Cât de cald va fi, în weekend, în Capitală. ANM, prognoză specială pentru București
  • FMI, recomandări pentru România: renunțarea la cota unică de impozitare a veniturilor, creșterea TVA, a accizelor
  • Baia de Pădure – Terapia verde care vindecă mintea și întărește imunitatea
  • VIDEO. Călin Georgescu, aclamat de susținători la ieșirea de la Parchet: Controlul judiciar, prelungit
  • Comunicat de presă PGV Alert Concept SRL
  • Breaking News… în jurul lumii: UE reintroduce tarife pentru produse ucrainene
  • Exit mobile version