AcasăNewsCupru Min, vanduta pe datorie

Cupru Min, vanduta pe datorie

Oficialii Ministerului Economiei se laudau recent ca au reusit sa vanda Cupru Min la un pret de patru ori mai mare decat cel de pornire, dar ”investitorul” a licitat pe datorie. Autoritatilor romane nu le pasa si nici nu stiu cine si cu ce a cumparat  rezerva strategica de cupru a Romaniei.

Nu se stie cine este ilustrul necunoscut in ”ograda” caruia a intrat Cupru Min,  iar reprezentantii Ministerului Economiei au emis un comunicat din care rezulta… mai nimic.

Seful OPSPI, Florin Vladan, nu este interesat de identitatea sau bonitatea firmei care a cumparat Cupru Min

”Din documentele prezentate rezulta ca Bayfront Capital Partnees va sustine Roman Copper (firma care a castigat licitatia – n.r.) in vederea finantarii achizitiei de actiuni la Cupru Min si a datoriilor cu participarea investitorilor din Canada, Europa si SUA”, au ”precizat”  oficialii Ministerului Economiei, fara sa dezvaluie identitatea  investitorilor. ”Nu stim cine se afla in spatele acestei firme (Bayfront – n.r.), pentru ca nu suntem serviciu de informatii, dar daca era ceva suspect am fi fost informati”, a declarat Seful Oficiului Participatiilor Statului si privatizarii in Industrie (OPSPI), Florin Vladan.

author avatar
Arpad Dobre
341 afisari

2 COMENTARII

  1. ati vandut pe nimic hotior furati de la popor si bagati in buzunarele voastre sper sa va ajunga cat de curand dreptatea divina

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger