AcasăNewsCuplul mostenitor al Casei Regale este foarte ocupat cu NIMIC

Cuplul mostenitor al Casei Regale este foarte ocupat cu NIMIC

Recent, s-a anuntat ca principesa mostenitoare si Radu Duda au plecat de la capataiul Regelui, unde a venit principesa Sofia, pentru a se intoarce la Bucuresti, chemati de indatoririle pe care le au. Anuntul suna atat de serios, de parca cele doua Altete aveau de condus vreo tara…

Lansarea de diferite volume cu tematică regală cea mai importantă îndeletnicire a cuplului moştenitor

Ce ar fi fost oare atat de important ca sa justifice plecarea unei fiice de la capataiul tatalui sau grav bolnav? Cum rusii nu intrasera in tara si nici nu se anuntase trecerea la monarhia constitutionala, ne-am gandut mult la indeletinicirile Altetelor Lor. Si pot fi doar trei  motive: accelerarea initiativei legislative a lui Tariceanu care transforma Casa Regala in agentie guvernamentala si pe membrii familiei Regale in functionari, lansarea volumelor despre regalitate de la Gaudeamus sau sosirea iernii in Capitala si obligativitatea de a incalzi Palatul Elisabeta corespunzator anotimpului. Treaba cu functionari pe banii poporului se sustine , daca luam in calcul foamea de bani care a infiltrat stafia lui Hagi Tudose in Palatul Elisabeta. (Aici trebuie sa facem o paranteza ilustrativa: Castelele Peles si Pelisor, impreuna cu terenurile aferente, au fost restituite, pe 1 martie 2007, Regelui Mihai I, in urma unei decizii de retrocedare. Potrivit Memorandumului incheiat atunci intre Guvernul Romaniei si Casa Regala, proprietarul se angajeaza sa transforme muzeul Peles intr-un muzeu al statului roman, contra unei sume de bani, si isi asuma obligatia de a nu mai revendica bunurile mobile din Castelul Peles, Bun, dar prin august anul acesta, contractul expira si Casa Regala a cerut sa se mareasca chiria ce i se cuvine pentru Palatul Peles, de la cinci mii de euro pe luna, la cinzeci de mii de euro pe luna.  Generozitate princiara, ce vreti! Oricum Regele nu ar fi facut asa ceva! ) O a doua cauza ar fi fost lansarea unor volume despre regalitate, la Gaudeamus. Ceea ce s-a si intamplat, dar Altetele Lor nu au participat la evenimente. Una dintre lucrari este “Sustine cu a ta mana Coroana Romana”, scrisa de Principesa Mostenitoare Margareta si de Principele Radu, manu propria.  O alta carte  lansata tot aici a fost „Margareta a Romaniei. O Principesa in serviciul tarii regasite”, de Andrei Cioroianu. Acest al doilea titlu parca-parca e rupt din argumentatia pentru transformarea Casei Regale intr-un grup functionaresc bine organizat de sinapsele taricene. Dar oare merita sa-ti parasesti tatal aflat pe patul de moarte pentru numai atat?

author avatar
Andrei Coman
1.846 afisari

3 COMENTARII

  1. Cred ca at trebui indepartat ( avortat ) boul asta de duda din Casa Regala . Ce are dobitocul cu Regalitatea ? Asta a mincat barabule cind era mic , nu o sa invete niciodata sa manince caviar , e prea mirlan pentru asta . Ai inteles javra securista ?

    • lasa-l bebica sa manance si gura lui caviar, sta-i-ar in gat sa-i stea,plateste javra de tariceanu vedea-l-as in puscarie la Jilava.

  2. Aceste plosnite neproductive au fost finantate in secret dupa razboi de statul roman ce le cara cu genta cash lunar sa nu faca circ si sa umble in zdrente pe strazi.. toata agitatia e pe mormanul de mostenire ii doare in basca pe plosnite de ROMANIA…AGARICIUL dudean necajit e o papusa facuta ofiter de armata la apelul bocancilor ca RO sa controleze din interior situatia IN FAMILIA PLOSNITELOR.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger