AcasăNewsCunoscută cântăreață de muzică populară, lovită de fulger. „A venit așa de...

Cunoscută cântăreață de muzică populară, lovită de fulger. „A venit așa de nicăieri”

sursa foto: Facebook/Lorenna

O cunoscută cântăreață de muzică populară a trecut printr-o situație înspăimântătoare. Deși a fost vorba despre o experiență dificilă, solista mărturisește că acum poate spune că e bine.

În ultima vreme au „curs” avertizările meteorologilor care au anunțat perioade cu vreme severă, ploi, descărcări electrice și vijelii, pentru mai multe zone din țară. Iar autoritățile au avertizat oamenii să încerce să evite pe cât posibil deplasările în aer liber, în perioadele cu furtuni și manifestări de vreme rea.

Printr-o experiență de-a dreptul de speriat, cauzată de o astfel de manifestare de vreme rea, a trecut și o solistă cunoscută publicului din România.

Cântăreața Lorenna a fost lovită de un fulger, potrivit antenastars.ro, solista povestind, recent, că totul s-a întâmplat în timp ce se afla într-o scurtă vacanță, la sfârșit de săptămână. Ea a explicat că, deși s-a ales cu o lovitură la picior și cu ceva dureri, poate spune că e bine după momentele prin care a trecut.

„Sunt bine! Am suferit o lovitură la picior, mă doare o coastă, un cot, dar în rest sunt bine. Nici măcar nu am apucat să îmi dau seama ce se întâmplă în acele momente, dar acum pot să vă spun că sunt bine”, a mărturisit Lorenna.

Lorenna: Dumnezeu a vrut să mai trăiesc

Cântăreața de muzică populară a povestit că n-a prea apucat să își dea seama, la momentul respectiv, despre ce i s-a întâmplat. Își amintește că se afla pe balcon și că la un moment dat s-a produs „de nicăieri” un fulger. Solista spune că s-a trezit tocmai în mijlocul camerei, după ce a fost „luată pe sus de suflul tunetului”.

„Am fugit și eu pentru două zile într-o minivacanță de weekend, mă aflam pe balcon și cum obișnuiesc eu să dau live-uri… Nici ploaie, nici tunete, nimic… Nu știu la un moment dat de unde a venit, a venit așa de nicăieri un fulger. Prima reacție când fulgeră, știi că te îndrepți spre ușă, dar eu n-am mai apucat să mă îndrept, n-am mai apucat nici măcar să aștept acele secunde, să se declanșeze, pentru că mă așteptam să se declanșeze tunetul, după fulger. N-am mai apucat să fac nimic, am fost luată pe sus de suflul tunetului și am fost aruncată, proiectată în mijlocul camerei de hotel, cam la 3 metri, să zic așa. Efectiv am fost luată în zbor și m-am trezit pe covor, în mijlocul camerei. Dumnezeu a vrut să mai trăiesc”, a spus cântăreața, la Antena Stars.

author avatar
Andrei Coman
932 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ba, ziaristule, nu se orografiaza „weekend” se ortografiaza „uichend”! Fulger din cer senin?!? Era DRACU’! Du-te de pupa repede icoanele, citeste acatistul si pavecernitza si da-i cu multa tamiie sa fuga dracii!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger