AcasăNewsCunoscut DJ, arestat dupa ce a fost prins cand ridica un colet...

Cunoscut DJ, arestat dupa ce a fost prins cand ridica un colet cu ciuperci halucinogene

Un cunoscut DJ din Brasov, care a lucrat si in cluburile bucurestene, a fost arestat preventiv sambata. Ioan Marian, alias Nairam Naoi, a fost prins cand ridica de la o firma de curierat din oras un colet cu ciuperci halucinogene, comandate pe Internet din Olanda.

(foto: cugetliber.ro)

Tanarul de 26 de ani a fost arestat preventiv pentru 29 de zile sub acuzatia de import de droguri, in baza unui mandat emis pe numele sau de Tribunalul Brasov. Marian risca pana la 20 de ani de inchisoare, potrivit Mediafax.

Imediat dupa anuntarea deciziei instantei, tanarul care lucra ca DJ in mai multe cluburi din Brasov si Bucuresti sub numele de scena Nairam Naoi (numele sau citit invers-n.r.), a facut recurs. Acesta se va judeca la Curtea de Apel Brasov.

Purtatorul de cuvant al DIICOT Brasov, Catalin Borcoman, declara ca DJ-ul a fost retinut dupa ce a fost prins cand ridica de la o firma de curierat din Brasov un colet primit din Olanda, in care erau 350 de grame de ciuperci halucinogene, ce contineau o substanta numita psilocina, considerata drog de mare risc. Sursa citata a precizat ca valoarea pachetului era de 180 de euro, ciupercile halucinogene fiind comandate din Olanda, de pe un site. „Pe site-ul de unde a comandat ciupercile era notat un avertisment prin care cumparatorul era anuntat ca trebuie sa verifice daca drogul este permis in tara de unde se face comanda. Noi am interceptat comanda, dar am permis sa se faca livrarea cu scopul de a-l prinde in flagrant pe cumparator”, a declarat Catalin Borcoman.

Potrivit sursei citate, Ioan Marian a fost prins in cursul dupa-amiezii de vineri in timp ce ridica coletul respectiv si a fost retinut de procurori pentru 24 de ore. Sambata, Ioan Mariana fost dus in fata instantei cu propunerea de arestare preventiva, sub acuzatia de import de droguri de mare risc.

author avatar
National
542 afisari

4 COMENTARII

  1. In loc sa-si vada de muzica lui, s-a pus sa plimbe ciuperci halucinogene prin geanta

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger