AcasăNewsCunoscut designer roman, batut la Cannes

Cunoscut designer roman, batut la Cannes

Sirul fotografiilor in care le arata cunoscutilor cat de bine se simte pe Riviera Franceza a fost intrerupt de un instantaneu in care Stephan Pelger apare cu ochiul drept vanat si urme de sange pe frunte.

Designerul insusi a explicat si cum a ajuns sa arate astfel, dezvaluind, intr-o postare ce insoteste imaginea socanta, ca dupa ce a petrecut pana dimineata, la sfarsit de saptamana, intr-un club din Cannes, a fost agresat de doua femei. Care „au sarit dintr-o masina si m-au tras inauntru si m-au dus intr-o parcare…m-au batut cu picioarele pana mi-am pierdut cunostinta, m-au aruncat (…) imbracat doar in pantaloni! Mi-au furat totul, dar nu asta e ideea! (…)”, din cate a povestit designerul pe Facebook.

Designerul nu pune accent pe pierderile materiale suferite, ci pe spaima trasa

Pelger nu ascunde ca s-a speriat foarte tare dupa acest episod, in urma caruia a ajuns la spital. Insa, in ciuda acestei experiente traumatizante, da de inteles ca are de gand sa revina in orasul din sud-estul Frantei. „Inca iubesc Cannes-ul si ma voi intoarce”, marturiseste acesta.

sursa foto: facebook.com/pelger.stephan

828 afisari

3 COMENTARII

  1. Si eu , care credeam ca-i unul din #rezistentii din piata , batuti de jandarmi ca n-a fost in stare sa arunce bolovanul la tinta . Bine i-au facut jandarmii , soldatului neinstruit !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger