AcasăNewsCumplit accident in Bucuresti: Doi oameni au murit. Un copil a fost...

Cumplit accident in Bucuresti: Doi oameni au murit. Un copil a fost ranit

Tragedie, duminica, pe un cunoscut bulevard din Capitala. Intr-o clipa, vietile a doua persoane au fost curmate, ca urmare a unei coliziuni intre doua autoturisme. Alte trei persoane sunt ranite, printre care si un copil.

Accidentul a avut loc duminica dupa-amiaza, pe bulevardul George Cosbuc, din sectorul 4. Din motive neelucidate pana la acest moment, doua autovehicule s-au lovit, iar impactul a fost deosebit de puternic. Desi la locul accidentului au fost chemate de urgenta echipaje de prim-ajutor, medicii nu au mai putut face nimic sa ii salveze pe doi dintre pasagerii masinilor implicate in coliziune. Potrivit b1.ro, alti trei ocupanti ai autovehiculelor care s-au lovit au fost raniti, printre acestia si un copil.

Fetita si celelalte doua persoane ranite au fost duse la spital, pentru ca medicii sa le supuna unor investigatii suplimentare si sa le trateze leziunile suferite in urma accidentului. La locul impactului rutier au ajuns si oamenii legii, care au demarat o ancheta in vederea stabilirii cauzelor ce au dus la producerea dramei. Se fac masuratori si urmeaza sa fie audiati martorii la tragedie.

Sursa foto: alba24.ro

413 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger