AcasăNewsCUMPLIT! 3 morți și 7 răniți, într-o carieră minieră din Gorj: o...

CUMPLIT! 3 morți și 7 răniți, într-o carieră minieră din Gorj: o tanchetă cu muncitori s-a răsturnat!

greva

Un accident îngrozitor a avut loc, marți, 17 ianuarie, la cariera Jilț Sud, din Complexul Energetic Oltenia. Autoritățile au activat planul roșu de intervenție.

IGSU a transmis că în accident au fost implicate 25 de persoane, dintre care 3 au decedat, iar 7 muncitori au fost răniți.

O tanchetă s-a răsturnat pe un pod

Din primele date, o mașină care transporta mineri spre cariera de cărbune de la Jilț Sud s-a răsturnat de pe un pod și a căzut în carieră. A fost activat planul roșu de intervenție.

„Zona fiind neaccesibilă cu autospecialele de intervenție, victimele vor fi transportate cu mijloace din dotarea carierei Jilț Sud, pe o platformă betonată, unde se află echipajele de intervenție”, a mai transmis IGSU.

„Șapte oameni au avut intervenție la excavator, când s-au întors, la trecerea unui podeț, mașina s-a răsturnat. Tot echipamentul, tuburile de oxiden au căzut peste ei. Se pare că ori tancheta a alunecat ori s-a rupt o bucată din podeț”, a declarat un miner pentru ziarul local Gorjeanul.

author avatar
Andrei Ștefan
367 afisari

2 COMENTARII

  1. „O tanchetă este un vehicul militar șenilat, cu blindaj și armament ușor, folosit pentru misiuni de recunoaștere sau sprijinirea infanteriei. Tancheta are aspectul unui tanc mic, de dimensiunea unui autoturism. Colocvial, termenul este folosit uneori cu sensul de „tanc mic”. Wikipedia
    Ce treaba are coada vacii cu stampila primariei???

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Horoscop – duminică, 12 mai 2024. Vreţi să împăcaţi pe toată lumea, dar cu cineva tot veţi intra în conflict!

Conform astrogramelor realizate de astrologi pentru horoscopul de duminică, 12 mai 2024, nativii trebuie să ofere o mai mare grijă pe "casa comunicării".Tot mai...

Fermierii din Vrancea au ajuns la disperare. Bieţii oameni au crezut că rachetele anti-grindină alungă ploaia şi le-au atacat cu pietre! (VIDEO)

Mai mulți fermieri din Vrancea au atacat cu pietre și scânduri o stație de lansare a rachetelor anti-grindină, iar 10 dintre ei sunt cercetați...
proger