AcasăNewsCumpănaşu: Maior mi-a transmis să nu candidez

Cumpănaşu: Maior mi-a transmis să nu candidez

Firul Roșu/Albastru: ”Cumpănașule, nu candida!”

Amănunte halucinante apar în campania electorală pentru prezidențiale, care abia a început. Unul dintre candidații controversați a suținut că un înalt diplomat l-a sunat și i-a cerut să nu se înscrie în campania electorală.

Firul Roșu/Albastru: ”Cumpănașule, nu candida!”

Concret, ambasadorul României în SUA, George Maior, se implică în alegerile prezidențiale. Aşa reiese din declaraţia lui Alexandru Cumpănașu, care susţine că a fost contactat telefonic de diplomat şi că i-a cerut să renunțe la candidatura la funcția de președinte al țării. „M-a sunat și mi-a spus să nu candidez”, a spus Alexandru Cumpănașu. ”Fac o mărturisire, apropo de ce vor serviciile și de ce vor unii: cam din senin, așa, acum câteva săptămâni, domnul George Maior mi-a dat un mesaj că nu ar fi bine să candidez, când eu nici măcar nu aveam de gând să candidez. Nu prea înțelegeam la momentul respectiv. Eu am rămas șocat, de unde și până unde povestea asta cu candidatura? Maior a avut opinie, iar eu am avut altă opinie. I-am spus doar atât: nu știu care e părerea dumneavoastră, dar eu voi merge până la capăt, iar discuția s-a încheiat aici. Mi-au mai dat mesaje niște băieți din zonă care mi-au spus că nu e bine să candidezi”. Cumpănașu a dat asigurări  că poate proba afirmațiile sale la Parchet, în caz că va fi nevoie și că are înregistrarea acelei discuții. Pe de altă parte, AEP a stabilit că Alexadru Cumpănașu nu poate candida pentru că nu a strâns numărul de semnături necesare. Mai mult, Parchetul General a deschis o anchetă penală privind modul în care s-a desfășurat strângerea de semnături pentu viitoarele alegeri prezidențiale.

author avatar
Ramona Feraru
1.252 afisari

4 COMENTARII

  1. Numai un bolnav de putere poate sa-si fundamenteze o candidatura pe o nenorocire .
    Cand este intrebat ,sau calcat pe bataturi raspunde tupeist incercand sa puna distanta ” stiti voi cine sunt eu ?”,ai deschis cutia Pandorei ,azi s-a aflat ca nu ai nici o facultate ,nu esti licentiat ,ca esti la ceva care nu-i acreditat si nu-si asuma vro raspundere, acolo unde pretinzi ca predai se pare ca ai stirnit pe cei curiosi,viitorul incepe sa se clatine ,tu insuti faci parte din cei „oarecare ” nefiind recunoscut ca licentiat prin nici un sistem universitar.
    Iesi cu afirmatia ca te-a sunat ,contactat Maior !!,ce-i asta ?,alta aroganta !,vezi daca dai mana cu vrun cardinal sau episcop sa nu te crezi sfant !!,sa nu te speli ca-i speli spoiala.

  2. Cel putin a facut ceva nou, atipic, chiar si daca a mimat! Il felicit pentru actiune! Ideea transmisa e incomoda pentru multi… Le-a spus cel putin ce fac… cu adevarat!

    Poate ar trebui sa isi abordeze campania fara a se referi exact la caz, ci la principii generale ale mecanismului…

    … a incercat, a semnalat o mentalitate instaurata, daunatoare societatii! A fost si ramane un exercitiu pentru societate! Intr-o tara in care trecutul e atat de present… Cumpanasu a rupt ritmul!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger