AcasăNewsCumpănașu cere înființarea POLIȚIEI ȘCOLILOR: Nu se sperie nici musca de bătrâneii...

Cumpănașu cere înființarea POLIȚIEI ȘCOLILOR: Nu se sperie nici musca de bătrâneii angajați de școli

Alexandru Cumpănașu anunță că va propune conducerii Ministerului de Interne înființarea Poliției Școlilor, o structură care ar putea asigura prezența unui jandarm în toate școlile din România, pentru a fi combătută criminalitatea și pentru a proteja elevii.

Foto Twitter

„Racolarea fetelor de la vârste fragede prin metode diverse pentru prostituție, coruperea tinerilor să consume droguri, rechinii care dau târcoale pentru violarea și șantajarea fetelor, organizarea în grupuri infracționale pentru colectarea de ‘taxă de protecție’ de la elevi sunt doar câteva dintre grozăviile care au devenit un fenomen scapăt de sub control de către stat. De aceea voi propune Ministrului de Interne înființarea Politiei Școlilor, astfel încât la fiecare liceu din România să existe cel puțin un jandarm în uniforma și școlile în loc să facă tot felul de șmecherii cu firme de paza care angajează tot felul de bătrânei de care nu se sperie nici musca mai bine plătesc mai puțini bani Jandarmeriei și pe tot parcursul orelor acesta veghează și intervine în forță”, a scris pe Facebook unchiul Alexandrei.

Cumpănașu mai subliniază că această structură pe care o propune ar putea să ajute poliția cu informații. Împreună cu un grup din Coaliția pentru Dezvoltarea României, Cumpănașu a dezvoltat deja un astfel de proiect de ordin de ministru, pe care îl va transmite ministrului de Interne.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
247 afisari

1 COMENTARIU

  1. Cumpanasu are interventii bune dar si unele ciudate.
    De ex.intervine in campania electorala.Il ataca pe M.Diaconu.Nu aduce reprosuri presedintilor / premierilor(inclusiv boc sau ciolos) care au tolerat ani de zile clanurile mafiote…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger