AcasăNewsCumetria liberala preia industria de armament

Cumetria liberala preia industria de armament

Razboiul de gherila dintre PSD si PNL pentru ocuparea functiilor disponibilizate prin demiterea sefilor de pana acum se accentueaza pe zi ce trece.

Teodor Atanasiu face lobby la ministrul Economiei, Daniel Chitoiu pentru finul sau

Numai ca in scena intra, „pe burta”, ce-i drept, si o alta tabara. Pentru ca ministrul Economiei, Daniel Chitoiu a declarat public ca ii va demite pe toti directorii de Regii numiti politic si nu va mai numi altii dupa aceleasi criterii. Iar din informatiile intrate in posesia noastra, chiar intentioneaza sa se tina de cuvant. Atat doar, ca in loc de criteriile politice, au prioritate cele de rudenie.

Pe la spatele lui Crin

Daniel Chitoiu

Teodor Atanasiu, fost ministru al Apararii si presedinte al AVAS face un lobby intens in ultimele zile pentru numirea la conducerea uneia dintre societatile de stat cele mai profitabile si mai apreciate pe plan international a lui Mihai Nicusor. Liberal de-al sau, din Alba. Numai ca, pe langa apropierea geografica, pe cei doi ii mai leaga si o stransa relatie de cumetrie. Si asta pentru ca Teodor Atanasiu este nimeni altul decat nasul celui despre care spune ca deja a primit acceptul lui Chitoiu pentru a fi numit sa preia din mers fraiele industriei de armament a Romaniei. Cum soarta actualei conduceri pare a fi deja pecetluita, ramane de vazut daca liderul PNL, Crin Antonescu, va inghiti „galusca” pe care i-a aruncat-o in ciorba guvernarii „colegul” sau liberal Teodor Atanasiu.

author avatar
Toni Matei
982 afisari

2 COMENTARII

  1. Cum se face ca in opozitie, au dat din gura cu politizare si cumetriile si etc. etc. al PDL si cand au ajuns la putere ……… ceata totala nene ceata. Mare dor de a linge ciolanul au avut, pffffff asteptarea e grea. Toti, da toti sunt o apa si un pamant, hoti, comunisti, securisti, demagogi crescuti pe bancile falcultatilor staliniste-ceausiste si tot asa. Sa vina si la Mangalia sa ia portu, da nu ala comercial ci ala militar care de pe timpul lui nea Iliescu e pus pe butuci si vandut de nea Nastase, asa azi un vapor maine 10 poimanie tot. Flota comerciala a dat-o, ala de sus acum….. ehe ce acrii sunt strugurii pentru mine… Oricum imi place basca aia rosie.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger