AcasăNewsCum vrea PDL sa-l cumpere pe Basescu

Cum vrea PDL sa-l cumpere pe Basescu

Traian Basescu terorizeaza PDL-ul cu Miscarea lui

Stresati de Miscarea Populara initiata de Traian Basescu, pedelistii s-au decis sa cumpere pur si simplu marca inregistrata de Ioana Basescu.

Traian Basescu terorizeaza PDL-ul cu Miscarea lui

Pentru inceput, democratii insista ca proiectul formarii unui pol de dreapta apartine de fapt partidului, chiar daca Basescu “a avut o previziune absolut formidabila” si a inregistrat, prin fiica sa Ioana, “Miscarea Populara”. Geniala sau nu, “previziunea” a lasat insa PDL-ul in ofsaid pe partea dreapta a esicherului politic, motiv pentru care democratii se chinuie acum sa gaseasca o formula prin care sa mute Miscarea din ograda Cotroceniului in curtea din Modrogan.

Ioan Oltean crede ca poate scapa de Miscarea Populara cumparand-o de la Ioana si Traian Basescu

“O s-o cumparam, o sa vedem noi cum intram in posesia acestei marci” declara, optimist peste poate, secretarul general Ioan Oltean. Cum il poti “cumpara” pe Traian Basescu, pentru ca despre asta este vorba, Oltean nu sufla nici macar o vorba, multumindu-se doar sa insiste ca PDL trebuie sa se afle in centrul oricarei coalizari a fortelor de dreapta. Forte in randul carora s-ar putea regasi “chiar si firme, societati comerciale care doresc sa se implice”, supraliciteaza Ioan Oltean. De parca politica si afacerile nu si-ar fi incolacit cozile destul si fara implicarea explicita a firmelor.

PDL il are la o adica pe Negoita, nu plange dupa Piedone

Dupa ce si-a manifestat interesul pentru Miscarea Populara, Oltean a tinut sa afirme ca PDL are “o alternativa” pentru Primaria Generala: Liviu Negoita. Care l-ar fi si devansat in ultimele sondaje pe Sorin Oprescu, conform afirmatiilor lui Oltean. Dincolo de faptul ca posibilitatea anuntata de Oltean vine in contradictie cu intentia lui Negoita de a se retrage din planul public, interesant este ca numele redutabilului primar de la 3 este fluturat concomitent cu zvonul referitor la “achizitionarea” lui Piedone de catre PDL, pe post de viitor candidat la PMB. Un Piedone care insa ramane deocamdata in PC, prin urmare democratii trebuie sa semnaleze ca ei au de fapt candidati, deci n-ar fi ahtiati dupa “importuri”.

author avatar
Simona Badulescu
483 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger