AcasăNewsCum vrajeste Putin femeile

Cum vrajeste Putin femeile

Liderul de la Kremlin le-a felicitat pe toate rusoaicele cu ocazia Zilei Internationale a Femeii adresandu-le, intr-un discurs mestesugit, o veritabila declaratie de dragoste. Completata apoi cu versurile unui poet  rus.

In mesajul sau, Vladimir Putin a celebrat ”tandretea femeilor, ”atentia lor” si ”cele mai bune calitati spirituale”. ”Coplesiti aceasta lume prin frumusetea voastra, prin energia voastra vitala, o incalziti cu tandrete si bunatate, creati o atmosfera de ospitalitate si armonie”, a inceput Vladimir Vladimirovici, citat de Sputnik. ”Grija pe care o acordati copiilor si familiilor voastre nu inceteaza niciodata. Chiar astazi, de ziua voastra, sunteti totusi ocupate cu diverse sarcini si nu va menajati dar gasiti mereu mijloace sa le indepliniti. Iar noi ne intrebam adesea: cum reusiti , cum aveti forta sa  faceti acestea?  Dar, ceea ce este mai important este ca va iubim si va respectam”, a declarat presedintele rus. Dupa ce a urat sexului frumos ”bucurie, sanatate, succes si fericire”, Vladimir Putin a rostit o poezie a poetului simbolist rus Konstantin Dmitrievici Balmont, explicand ca a ales sa citeze din opera sa pentru ”acuratetea si alegerea cuvintelor: ”Femeia este cu noi cand vedem lumina zilei/ Femeia este cu noi in ultima noastra clipa/Femeia este bucuria care infloreste in ochiul nostru”. ”Dar femeile au nevoie de sustinerea noastra”, a revenit Putin. Vom face totul , si nu numai astazi, pentru ca ele sa fie inconjurate de grija si atentie, ca sa se bucure si sa rada mai des”, a incheiat Putin.

Nevasta lui Justin Trudeau: Sa celebram barbatii

Sophie Grégoire Trudeau, sotia premierului Canadei, a cerut ca barbatii sa fie asociati Zilei Internationale a Femeii, declansand reactii vii pe retelele sociale. ”Cu ocazia Zilei Femeii, sa-i celebram pe barbatii care ne inconjoara si care ne incurajeaza sa fim ceea ce suntem cu adevarat, pe cei care le trateaza pe femei cu respect”, a postat Sophie pe Instagram. Ea a incurajat femeile sa creeze ”o miscare care sa-i incurajeze si mai mult pe barbati sa lupte (impreuna cu femeile) pentru un viitor mai bun”.

author avatar
Tudor Borcea
140 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger