AcasăNewsCum vor circula mijloacele RATB de 1 decembrie

Cum vor circula mijloacele RATB de 1 decembrie

Autobuzele unor linii RATB vor circula pe trasee modificate cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei

RATB a auntat ca autobuzele care ajung in zona centrala a Capitalei vor circula pe trasee modificate pe 30 noiembrie si pe 1 decembrie, cu prilejul manifestarilor organizate de Ziua Nationala a Romaniei.

Autobuzele unor linii RATB vor circula pe trasee modificate cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei

RATB va reorganiza traseele autobuzelor din zona centrala a Bucurestiului, pentru a putea permite desfasurarea in bune conditii a paradei militare oragnizate pentru Ziua Nationala a Romaniei. Regia de transport a anuntat ca restrictiile de circulatie vor fi impuse in perioada 30 noiembrie 2012, ora 11:00 – 1 decembrie 2012, ora 24:00.

Linia 131

Autobuzele liniei 131 vor circula pe traseul de baza intre Piata Romana si Piata Charles de Gaulle, apoi pe un traseu modificat in ambele sensuri prin Bd. Aviatorilor, Str. Nicolae Caramfil, Bd. Aerogarii, Sos. Bucuresti -Ploiesti pana la Complex Baneasa.

Linia 205

Autobuzele liniei 205 vor circula pe traseul de baza intre Gara de Nord si intersectia Bd. Ion Mihalache/Str. Al. Constantinescu, apoi pe un traseu modificat prin Bd. Ion Mihalache, Bd. Bucurestii Noi, Str. Jiului, Pasajul Poligrafiei, Str. Baiculesti, Str. Straulesti, Bd. Ion Ionescu de la Brad, Bd. Gheoghe Ionescu Sisesti, apoi traseul de baza.

Linia 261

Autobuzele liniei 261 vor circula pe traseul actual intre Complexul Comercial Baneasa si intersectia Sos. Gh. Ionescu Sisesti/Bd. Ion Ionescu de la Brad, apoi pe un traseu modificat pe Bd. Ion Ionescu de la Brad, Sos. Straulesti, Str. Coralilor, str. Piatra Morii pana la terminalul Cartier Damaroaia.

Linia 282

RATB a operat modificari si pe traseul autobuzelor liniei 282, care vor circula pe traseul de baza intre Gara de Nord si intersectia Sos. Alex. Ioan Cuza/Sos. N. Titulescu, apoi pe un traseu modificat prin Sos. N. Titulescu, Bd. Iancu de Hunedoara, Cal. Dorobantilor, Piata Dorobantilor, Str. Av. Radu Beller, apoi revin la traseul de baza.

Liniile 330 si 335

Autobuzele liniilor 330 si 335 vor circulaa pe traseele de baza intre Faur Poarta 4, respectiv Barajul Dunarii si Piata Charles de Gaulle, apoi pe un traseu modificat prin Bd. Aviatorilor, Str. Nicolae Caramfil, Bd. Aerogarii, Sos. Bucuresti -Ploiesti pana la Complex Baneasa.

Linia 331

Mijloacele de transport ale liniei 331 vor circula pe traseul de baza intre Piata Romana si Piata Charles de Gaulle, apoi pe un traseu modificat prin Bd. Aviatorilor, Piata Victoriei, Bd. Ion Mihalache, Bd. Bucurestii Noi, Bd. Gloriei, pana la statia Damaroaia.

Liniile 780 si 783

Autobuzele expres de pe linia 780 vor circula pe traseul de baza intre Gara Basarab si intersectia Str. Clabucet/Bd. Ion Mihalache, apoi pe un traseu modificat prin Bd. Ion Mihalache, Bd. Bucurestii Noi, Bd. Gloriei, Str. Coralilor, Sos. Straulesti, Bd. Ion Ionescu de la Brad, Sos. Bucuresti-Ploiesti, pana la Aeroportul Otopeni. Linia 783 va functiona pe traseul de baza intre Piata Unirii si Piata Victoriei, apoi pe un traseu modificat prin Bd. Aviatorilor, Str. N. Caramfil, Bd. Aerogarii, Sos. Bucuresti-Ploiesti, pana la Aeroportul Otopeni.

author avatar
Arpad Dobre
651 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger