AcasăNewsCum vede premierul lucrurile. Explicatia sa pentru "inflamarea excesiva a opiniei publice"

Cum vede premierul lucrurile. Explicatia sa pentru „inflamarea excesiva a opiniei publice”

Cu o intarziere de 35 de minute fata de ora anuntata si cu mai multi sindicalisti aflati la protest, in fata sediului Guvernului, sedinta Executivului in cadrul careia urmeaza sa se adopte masurile prevazute de asa-numita „revolutie fiscala” a inceput, cu premierul spunandu-si un punct de vedere cu privire la reactiile iscate, indeosebit in ultima vreme, de aceste modificari anuntate.

„Pe ordinea de zi sunt masurile de modificare a Codului Fiscal. Si, ca sa nu fiu secretos, va spun care este parerea mea si a unora dintre colegii mei despre inflamarea excesiva a opiniei publice. Nu este vorba despre trecerea contributiilor – acolo si sindicate si patronate, care pana deunazi erau foarte in regula cu trecerea contributiei – s-au inflamat dupa ce Guvernul doreste sa introduca niste masuri foarte ferme in ceea ce priveste externalizarea profitului. (…) In acest sens s-au inflamat niste multinationale, dar, din fericire inteleg ca au inteles ca nu este cazul, ca finalul va fi acelasi”, a anuntat Tudose, in debutul sedintei de miercuri a Cabinetului sau.

124 afisari

1 COMENTARIU

  1. Tocmai cind ma pregateam sa spun ca Tudose este cel mai slab si fricos premier ne fiind in stare sa ia niste masuri benefice pentru tara nici macar atunci cind este beneficiarul unor directive ale UE, iata ca vine cu surpriza. Eu unul sint mai multumit de faptul ca in sfirsit sa gasit cineva din executivele ultimelor perioade care are curajul sa iasa si sa spuna niste adevaruri..Pentru mine si pentru cei mai multi romanimai nou si pentru Premier este clar ca in spatele acestor miscari de strada nu sint altii decit MULTINATIONALELE ce vor sa lucreze incontinuare intr-un stat fara stapin sifara a platii taxe,BANCILE care sint ajutate de Mugur Isarescu sa jupoaie populatia tarii. La acestia as mai adauga eu pe fostii securistii si actualii securisti care in majoritate sint fii sau rudele primilor acestia regasinduse in mare parte in SRI DNA si alte sevicii secrete. Sper ca premierul sa mentina hotarirea luata legat de masurile fiscale ba chiar sa le le faca mai dure pentru cei ce nu platesc taxele la stat si sa iasa de urgenta cu modificarile la legile justitiei unde actorii interesati sanu se modifice aceste legi sint cam aceeasi la care se mai adauga o parte din justitia corupta si un presedinte santajabil

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger