AcasăNewsCum vede lucrurile Violeta Alexandru: "Guvernul, alături de Președintele Iohannis, au gestionat...

Cum vede lucrurile Violeta Alexandru: „Guvernul, alături de Președintele Iohannis, au gestionat singuri criza”

Într-un lung mesaj pe care l-a transmis, luni, în a doua zi de Paști, ministrul Muncii pune accent pe felul în care a gestionat Executivul din care face parte criza provocată de noul coronavirus.

Și lasă să se înțeleagă că doar Klaus Iohannis le-ar fi fost, în mod real, alături, oficialul guvernamental săgetându-i pe ceilalți actanți ai scenei politice. „Trebuie să spunem lucrurilor pe nume: până în acest punct, Guvernul, alături de Președintele Iohannis, au gestionat singuri criza. Eu, personal, am comunicat, cât am putut, cu câțiva reprezentanți ai altor partide, sunt convinsă și alți colegi au făcut la fel, dar adevărul este că Guvernul a fost lăsat singur să gestioneze și, eventual, să încaseze. Cu alte cuvinte, unii cu munca, alții cu obiective electorale clare. Asta spune foarte mult. Greu cu mizele naționale care unesc forțele politice. Doi oameni simpli care nu s-au văzut niciodată se ajută la greu, fără nicio rezervă. În politică, până se termină calculele de făcut, poate trece criza. Păcat”, susține Violeta Alexandru, în mesajul postat în această după-amiază pe Facebook.

Totodată, ministrul liberal al Muncii anunță că se vor pregăti și alte măsuri, accentuând faptul că soluția nu ar fi izolarea internațională. „Cei care speculează starea de fapt pentru a sugera închiderea granițelor României sunt de-a dreptul periculoși. Da, măsuri de prevenție și protecție dar Nu izolare”, mai notează reprezentanta Executivului.

411 afisari

3 COMENTARII

  1. Cucoana asta sorosista are un discurs bolovanos si niste idei stupide de te intrebi cu ce-am gresit de o asemenea persoana (nu prea merita apelativul) este in fruntea unui minister ?!?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger