AcasăNewsCum vede Iohannis decizia Guvernului de a renunta la SPP: "non-problema"

Cum vede Iohannis decizia Guvernului de a renunta la SPP: „non-problema”

Tot la Cercul National s-a desfasurat, miercurea trecuta, si sedinta de bilant a DNA-ului. Si tot in orezenta lui Iohannis si cu Toader unul dintre marii absenti

Chiar daca multi au considerat importanta hotararea luata de catre membrii recent instalatului Guvern, aceea de a renunta la prezenta reprezentantilor Serviciului de Paza si Protectie (SPP), nu la fel pare sa cantareasca decizia si in ochii presedintelui.

In conditiile in care de ieri incepand s-a tot vorbit despre decizia premierului si a ministrilor sai de a renunta la SPP, iar orele trecute, in prima sedinta a Guvernului, Viorica Dancila mentiona ca a transmis un mesaj catre Servicul in cauza, intrebat cum anume vede aceasta situatie, Klaus Iohannis a dat un raspuns cat se poate de scurt. „Nu stiu, nu m-am preocupat, mi se pare o non-problema”, a replicat presedintele, de la Bruxelles.

„Inca de luni seara ca nu vreau sa beneficiez de protectie. Inteleg ca toti ministii au aceeasi optiune si am comunicat deja acest lucru. Vom indeplini formalitatile legale in acest sens”, anuntase noul premier, in jurul pranzului.

author avatar
Cristina Stefan
452 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger