AcasăNewsCum vede Dancila criticile aduse de Opozitie Guvernului

Cum vede Dancila criticile aduse de Opozitie Guvernului

Zi plina pentru Viorica Dancila. Dupa ce dimineata a fost la un eveniment dedicat Zilei Jandarmeriei, in Parcul Carol, iar la pranz s-a aflat la Cotroceni, pentru intrevederea cu Klaus Iohannis, premierul a ajuns, in jurul orei 16, la Parlament.

Viorica Dancila a raspuns invitatiei liberalilor, care au dorit sa afle explicatii de la sefa Guvernului, in cadrul „Orei prim-ministrului”, de la Camera Deputatilor, considerand ca premierul „trebuie sa le explice romanilor unde sunt banii din cresterea economica”. De altfel, Dancila a amintit, intre altele, ca „Romania a inregistrat in 2017 o crestere economica record, de 7%, insemnand un PIB de 856, 4 mld lei”.

Totodata, sefa Guvernului a tinut sa sublinieze urmatorul aspect: „pentru mine, ca prim-ministru, criticile aduse Guvernului de catre opozitia parlamentara si in mod special de catre PNL reprezinta un element foarte important in evaluarea activitatii Guvernului”. Mai mult, premierul Dancila a sustinut ca „aceste critici absolut necesare pentru noi”.

author avatar
Cristina Stefan
89 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger