AcasăNewsCum va pierde PNL pe mana lui Tiriac

Cum va pierde PNL pe mana lui Tiriac

Tiriac vorbeste sfatuitor despre sanatatea Romaniei, dar nu a facut alta politica decat cea a banului si a afacerilor personale

S-a aflat ca PNL ar fi incantat de achizitionarea lui Ion Tiriac. Foarte bine! Sa aiba si PNL un nume greu, cu rezonanta, ca de cavalerii tristelor figuri liberale lumea s-a saturat. Il poate pune inca de pe acum la insectar. Iar daca, totusi, vrea sa-l foloseasca la alegeri, ca pe o emblema a partidului, e si mai bine. Pierderea parlamentarelor este ca si asigurata.

Tiriac vorbeste sfatuitor despre sanatatea Romaniei, dar nu a facut alta politica decat cea a banului si a afacerilor personale

Tiriac nu mai are nevoie de prezentare. Miliardar si sprijinitor mai pe fata, mai din umbra, al multelor guverne ce s-au perindat pe la Palatul Victoria. Ma intreb daca a ratat, totusi, vreunul. Asta inseamna ca, de fapt, Tiriac nu a avut vreo orientare politica anume. Nu, el si-a urmarit doar interesul personal: afacerile lui. Dar acum, liberalii sunt pe cale sa il convinga ca poate si trebuie sa ii iubeasca. Altfel spus, moarte sigura la alegeri.

Sa-l vada lumea pe al nostru!

Sosirea lui in ograda PNL ar fi motiv de bucurie pentru strategii de campanie si pentru varfurile partidului. Dar si pentru chibitii care se cred penelisti, cand, in realitate, sunt doar niste veleitari. E drept, nu e de colea sa poti vehicula cateva nume grele in fata alegatorilor. Toata lumea il stie pe Tiriac. Greu sa mai gasesti vreunul care sa nu fi auzit de el. Cei apropiati varstei lui, chiar si cei ceva mai mici, stiu ca Tiriac a fost un mare sportiv, a facut si face parte din elita tenisului, apoi i-a antrenat pe altii si i-a scos campioni si, in final, s-a apucat de afaceri. Nu suna rau. Si, cum vor fructifica liberalii avantajul achizitiei unui asemena viitor deputat sau senator? Ce vor spune? Tiriac e al nostru? Ar fi prima mare greseala. Romanului nu ii plac defilarile cu miliardari in timp ce el e mai mereu cu blidul gol. Si apoi, cum sa spui ca Tiriac e al lor, cand, daca si-ar pune mintea cu ei, mustaciosul businessman i-ar putea cumpara pe toti si i-ar mai ramane rest sa cumpere inca doua partide. Sa zica mersi liberalii ca lui Tiriac inca nu i-a trecut prin cap sa cumpere partide, en gros si en detail, pe care, ulterior, sa le inchirieze celor care vor castige alegeri de orice fel. Asta, chiar ca ar fi o afacere pe cinste.

Ia stai asa, ma!

Nu stiu cine le baga liberalilor in cap ca numele sonore care se vantura prin afaceri, prin Palatul Victoria sau te miri pe unde sunt numai bune de atras in partid. Se stie ca Tiriac a schimbat foaia in relatiile cu Ciolos. Din adversar si critic vehement a devenit simpatizant al acestuia, inlesnindu-i mai multe intalniri cu industriasi si afaceristi germani. Or, tocmai aici e punctul sensibil. Cand aude de Ciolos, romanul ii intoarce spatele si nu mai vrea sa stie nimic nici de el, nici de oamenii care-l inconjoara. Apoi, in simplitatea lui, acelasi roman va face conexiunile lui personale, pentru care nu poate fi acuzat. Ia stai asa, ma! Tiriac nu e ala de s-a tinut, o vreme, cu Andreea Marin? Pfuuiii, sa n-aud! Nu e ala de omora mistretii la Balc, la vanatorile lui de distractie cu bogatanii Europei? Nu e ala de a fost vazut la mare cu Laurette, mulatra de a lansat-o Ogica, cica in showbiz, dupa o ciorba de burta la conserva si o noapte impreuna? Ia lasati-ma dracului cu Tiriac asta al vostru! Cu PNL cu tot!

author avatar
Valentin Boeru
3.632 afisari

7 COMENTARII

  1. Ia stai asa, ma! Tiriac nu e ala care propunea sa donam cate 50 de euro pentru imigranti?

    • Nu Tiriac ci Generalalul Nastase a propus ca fiecare roman sa doneze lunar cite 50 de euro penntru emigranți asirieni, de parca ar creste euro in pomi.

  2. Pentru genocidul în lumea animală, acest îngâmfat și îmbuibat de Țiriac, trebuie scuipat în ochi de atâtea milioane de locuitori înfometați câte are România și drept bonus, de toată omenirea care iubește inocența nevorbitoarelor și inocentelor suflete de îngeri din fauna țării noastre.Dacă arabii omoară cu pietre o curvă sau un păcătos, Țiriacul ăsta trebuie omorât cu flegme la drumul mare. Poate Dumnezeu se va ocupa de el, căci pământenii noștri au grătare și manele și pupă oasele care rămân de la ospățul cruntului miliardar.

  3. Stati linisti ca nu se face de ras dl. Tiriac in tabara liberalilor, sunt vorbe aruncate de propaganda pedelisto-penalista crezind ca poate salva ceva, ei nu mai oameni credibili si incearca marea cu degetul. Au distrus liberalismul odata cu fuziunea cu PDL si acum incearca sa refaca ceva, e tirziu dezatrul s-a produs, multi liberali din tata in fiu au inceput sa plece iar simpatizanti PNL se orienteaza majoritatea spre PRU. si o parte spre ALDE Liberali spun ca atunci cind o vad pe Gorghiu cit minte le este rusine sa mai spuna ca sunt liberali si atunci ce sperante sa aiba liberalismul in Romania, mai mult cei din PDL care s-au vopsit in galben nici nu stiu ce prevede lieralismul caz concret la tv. cind a fost intrebat PDl-istul Tinel sa spuna trei idei liberale a dat din umeri facundu-se de ras. Aici ati ajuns stimati liberali de rasul romanilor, si vreti votul nostru.

  4. D-le Valentin Boeru,esti magnic,in concluziile finale ale articolului ! Tiriac,un
    afacerist periculos,pt.orice partener,un speculant de exceptie al oportunitatilor!

  5. NUmiti-mi 10 politicieni cinstiti . Toti o apa si-un pamant. NIci un om cinstit nu se amesteca in troaca numita pompos „politica romaneasca”. Toti si-au facut averile prin jefuirea banului public, inclusiv mustaciosul ce nu pridideste cu ” sfaturile „”Natrionalul” se vede de la o posta la cat e de ” echidistant „.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger