AcasăNewsCum va fi vremea la inceputul saptamanii viitoare

Cum va fi vremea la inceputul saptamanii viitoare

(foto: trilulilu.ro)

Vremea continua sa se incalzeasca. Daca duminica deja soarele isi face simtita prezenta in tot mai multe regiuni din tara, dupa cateva zile reci si mohorate, vestile bune continua si cand vine vorba de temperaturile pentru inceputul saptamanii viitoare.

(foto: trilulilu.ro)

Vremea se anunta frumoasa si calda in urmatoarele doua zile. Soarele nu va mai fi acoperit de nori decat, trecator, in zonele montane. Temperaturile vor ajunge chiar si la 30 de grade, in sud.

Astfel, desi in majoritatea regiunilor diminetile se mentin racoroase, la orele pranzului temperaturile vor creste simtitor. In Capitala, duminica sunt anuntate, la amiaza, 26 de grade, in timp ce luni mercurul din termometre ar putea urca la 28 de grade, iar marti pana la 30 de grade.

Cer senin si 24 de grade sunt anuntate, luni, la Constanta, in timp ce marti temperaturile in orasul de la malul marii ar putea ajunge la 26 de grade. Si la Brasov vremea va fi placuta pentru sfarsitul lunii septembrie. Luni prognoza indica o maxima la amiaza de 24 de grade, si cer variabil, iar marti vor fi 26 de grade si cativa nori razleti. Vremea va fi frumoasa in urmatoarele zile si la Timisoara, cu temperaturi de 30 de grade luni si o maxima in jurul valorii de 28-29 de grade anuntate pentru ziua de marti.

253 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger