AcasăNewsCum va fi vremea la inceputul saptamanii!

Cum va fi vremea la inceputul saptamanii!

Daca luni s-a dovedit a fi cea mai rece zi de 6 aprilie din ultimii 52 de ani, iata ca vremea se incalzeste incepand de luni.

Inca din prima zi a saptamanii, vremea se va incalzi, astfel incat valorile termice vor fi apropiate de normalul perioadei la nivelul intregii tari.

Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie, vor fi innorari temporare in regiunile nordice si centrale, unde este posibil sa ploua slab .

In restul zonelor cerul va fi variabil, iar ploile izolate. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 12 grade in delta si 20 de grade in vestul Olteniei, iar cele minime se vor situa intre 2 si 9 grade, mai scazute in depresiuni. Izolat vor fi conditii de ceata.

Vremea in Capitala se va incalzi semnificativ. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima va fi in jur de 18 grade, iar cea minima de 6…8 grade.

Marti, vremea se mentine calda si va fi in general frumoasa si pentru aceasta data din an in cea mai mare parte a tarii. In cursul zilei, cerul va avea innorari trecatoare si doar izolat vor fi posibile ploi slabe in sud si la munte. Temperaturile maxime vor continua sa creasca usor si vor fi cuprinse intre 14 si 22 de grade, iar cele minime se vor situa intre 1 si 11 grade. Izolat vor fi conditii de ceata.

author avatar
Andra Nesu
227 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger