AcasăNewsCum va fi vremea in weekend-ul 24-25 august!

Cum va fi vremea in weekend-ul 24-25 august!

(foto: realitatea.net)

Vremea se anunta caniculara si in acest weekend. De altfel, meteorologii au emis o atentionare cod portocaliu, valabila pana duminica in vestul si sudul tarii, semn ca vor fi multe grade in termometre, dar si un disconfort termic accentuat.

(foto: realitatea.net)

Vreme de cuptor, de-a dreptul, desi mai sunt doar cateva zile pana ce toamna se instaleaza, oficial. In acest weekend se anunta temperaturi foarte ridicate in toata tara, dar cu precadere in vest si sud.

Daca aveti in plan sa mergeti pe litoral, la acest sfarsit de saptamana, vremea e foarte buna pentru plaja si o baie in apa marii. La Constanta, temperaturile vor atinge, sambata si duminica, in jur de 30-31 de grade.

Vremea va fi foarte calda si in Bucuresti, Capitala aflandu-se in weekend sub avertizarea cod portocaliu de canicula emisa de Administratia Nationala de Meteorologie. Specialistii au anuntat ca in sudul tarii, in Campia Romana, dar si in Campia de vest si sud-vestul transilvaniei, temperaturile vor atinge frecvent 38-41 de grade, recordul pentru acest weekend l-ar putea detine Lunca Dunarii, unde sunt prognozate chiar si 42 de grade!

271 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger