AcasăNewsCum va fi vremea in weekend

Cum va fi vremea in weekend

Vremea va fi rece pe tot parcursul zilei de vineri. Temperaturile vor fi mai scazute decat zilele precedente, iar la munte, la peste 1800 de metri, precipitatiile vor fi sub forma de lapovita si chiar ninsoare. In weekend va mai ploua, insa pe arii mai restranse, iar duminica termometrele vor arata chiar si 26 de grade in Bucuresti.

 

(foto: alba24.ro)

Vineri, vremea se anunta rece, iar soarele abia daca va razbate dintre nori. Maximele la nivelul intregii tari nu vor depasi 18 grade si sunt prognozate ploi si vant in majoritatea regiunilor. In Bucuresti se anunta o maxima la amiaza de doar 14 grade, in vreme ce la munte, la peste 1400 de metri, pot cadea ploi, dar si lapovita si ninsoare.

Situatia se mai schimba putin sambata. Aria ploilor se va mai restrange, iar vantul va sufla mai puternic doar in zonele montane. Temperaturile vor creste fata de ziua precedenta, atingand chiar si 23 de grade, in Capitala.

Duminica, vremea se indreapta simtitor, iar termometrele vor indica pana la 26 de grade in Capitala. Vor mai fi innorari temporare doar in nordul tarii si la munte, in restul regiunilor cerul fiind variabil, iar vantul va sufla moderat doar in zonele inalte.

308 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger