AcasăNewsCum va fi vremea in urmatoarele zile! AFLA daca scapam de canicula!...

Cum va fi vremea in urmatoarele zile! AFLA daca scapam de canicula!

Meteorologii spun ca, in zilele urmatoare, vremea va continua sa fie foarte calda, caniculara chiar. Insa dupa 29 iulie, temperaturile vor mai scadea putin.

(foto: doxologia.ro)

Estimarea specialistilor Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM) arata ca, pana pe 6 august, vremea va fi calda la inceputul intervalului, pentru ca mai apoi sa se racoreasca usor.

 

Astfel, canicula se va mentine in majoritatea zonelor tarii pana pe 29 iulie. In Bucuresti si zona Munteniei, pana luni ne asteapta temperaturi de pana la 35-38 de grade, potrivit realitatea.net. Intre 31 iulie-2 august, gradele din termometre vor scadea, urmand ca in intervalul 2-6 august temperaturile se vor situa intre 32-34 de grade. Vom avea parte si de ploi si descarcari electrice, fenomene specifice verii, in jurul datei de 1 august.

In Dobrogea, se anunta zile calde. In intervalul 30 iulie-2 august temperaturile nu vor depasi, pe timpul zilei, 34-35 de grade. Dupa data de 31 iulie pot aparea ploi slabe, de scurta durata. Luna august va incepe cu maxime de pana la 31 de grade.

Si la munte se anunta vreme buna. Pana pe 30 iulie se anunta temperaturi placute, de pana la 22-24 de grade, urmand ca dupa acest interval vremea sa se racoreasca usor. Sunt posibile ploi, in general la amiaza, cel mai probabil in perioada 30 iulie-2 august.

322 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger