AcasăNewsCum va fi vremea in urmatoarele zile!

Cum va fi vremea in urmatoarele zile!

Chiar daca s-a lasat asteptata, primavara pare sa vina, insa de precipitatii tot nu vom scapa. Vremea va fi frumoasa, cu temperaturi de pana la 20 de grade, insa in majoritatea zonelor vor cadea cantitati insemnate de precipitatii.

In zona Banatului, pana pe 12 aprilie, temperaturile vor creste de la 8 la 20 de grade. In saptamana 15-21 aprilie, maximele vor varia in jurul valorii de 18 grade Celsius. Noaptea vor fi de la 3 la 8 grade. Zilnic va ploua slab. Si in Crisana temperaturile vor varia intre 9 si 18 grade, apoi vor scadea spre 15 grade. Noaptea vor fi in jur de 6 grade. Pe tot parcursul intervalului se vor semnala ploi.

Mercurul din termometre va urca pana in dreptul valorii de 17 grade in zona Transilvaniei. In urmatoarele trei zile, va exista o racire nesemnificativa. Noptile vor aduce temperaturi scazute de la 2 la 6 grade. In Maramures vor fi de la 9 la 17 grade Celsius ziua, iar noaptea intre unu si trei grade. Spre sfarsitul intervalului, pe timp de noapte, temperaturile mai cresc, ajungandu-se si la 7 grade.

Moldova va avea si ea parte de soare si de temperaturi de la 8 la 18 grade Celsius. Noapte vor fi de la 2 la 7 grade . Va ploua slab, insa izolat se pot semnala si lapovite. Cantitatile de apa vor fi, in general, moderate si se pot cumula in intervalul 13-15 aprilie. De la 9 la 16 grade se vor inregistra si in Dobrogea. Temperaturile nocturne vor ajunge pana la 9 grade dupa 14 aprilie.

In zona Munteniei, vremea se va incalzi semnificativ intre 10 si 13 aprilie, cand se va produce cresterea de la 10 la 20 de grade ziua, iar noaptea va fi o temperatura medie de 5 grade. De la 8 la 20 de grade se vor inregistra si in Oltenia. Pe timpul noptii se vor inregistra si 5 grade.

La munte, in prima saptamana a intervalului, temperatura va creste de la 2 la 10 grade Celsius. In schimb, noaptea se vor inregistra si temperaturi negative. Temporar, vor cadea ploi la altitudini mai mici de 1.700 metri, iar la altitudini mai mari, mai ales la inceputul intervalului, se vor semnala si lapovite sau ninsori.

author avatar
Andra Nesu
279 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger