AcasăNewsCum va fi vremea in urmatoarele zile!

Cum va fi vremea in urmatoarele zile!

Vara pare ca incepe sa castige din ce in ce mai mult teren. Vremea frumoasa isi face simtita prezenta si se va incalzi, mai ales in sud si sud-est.

Meteorologii au numai vesti bune. Chiar daca pe alocuri vor fi ploi scurte, de vara, mercurul din termometre promite sa urce pana in dreptul valorii de 27 de grade Celsius.

Bucurestiul va fi mangaiat din plin de razele soarelui.  Temperatura maxima va ajunge la 25-26 de grade.

Miercuri va fi o zi frumasa si insorita in regiunile intracarpatice. In Maramures, estul Transilvaniei si in Carpatii Orientali Nori si vor fi ploi scurte dupa-amiaza. Temperaturile maxime vor fi de 25 de grade la Timisoara, 23 de grade la Oradea, 22 de grade la Cluj-Napoca si Sibiu si 21 de grade la Brasov.

Potrivit meteorologilor valorile sunt cu aproximativ 5 grade peste mediile acestei perioade. In sud teritoriului, a venit deja vara. In general, se vor inregistra valori intre 25 si 27 de grade. Maximele astazi sunt de 22 de grade in Constanta si de 25 de grade la Tulcea.

In Moldova vremea este un pic m ai racoroasa decat in sud, cerul va fi variabil, cu unele innorari si izolat ploi de scurta durata in zona de munte si in nordul regiunii. Vor fi 26 de grade la Focsani, in Bacau 24 de grade, la Piatra Neamt 22 de grade, iar la Suceava 21 de grade.

Si la munte va fi cald. In zona Carpatilor Orientali vor fi unele innorari si pe arii restranse se vor semnala averse si descarcari electrice mai ales dupa-amiaza. La Predeal vor fi 16 grade, la Sinaia 14 grade, la Paltinis 15 grade,  la Semenic 12 grade, la Stana de Vale 16 grade si la Ceahlau Toaca 8 grade.

Si joi si vineri va fi cald. Temperaturile maxime trec de 20 de grade in toate regiunile tarii si ajung pana la 28 de grade in sudul Olteniei.

author avatar
Andra Nesu
289 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger