AcasăNewsCum va fi vremea in urmatoarele trei zile!

Cum va fi vremea in urmatoarele trei zile!

Daca pana acum vremea ne-a rasfatat cu temperaturi ridicate si cu mult soare, iata ca inca de miercuri temperaturile au inceput sa scada.

Meteorologii spun ca joi vremea se mentine apropiata de regimul termic normal al acestei perioade in est si in sud-est, dar va fi calda in rest. Cerul va fi in general variabil, iar norii se vor aduna temporar in nordul, nord-estul si centrul tarii. Vantul va sufla cu putere in regiunile vestice, in cele estice si in zona montana inalta. Temperatura va creste putin fata de miercuri, astfel incat valorile termice ajung la amiaza la 8 – 9 grade in Delta Dunarii si aproximativ 22 de grade in Banat.

Si in Bucuresti vremea se mentine apropiata de normalul termic al perioadei, dar se mai incalzeste usor. Astfel, de la cele 4 – 5 grade din zori, la pranz vor fi 16 – 17 grade. De dimineata soarele urca din nou pe cer,  la datorie, asa ca vom avea aparte de o noua zi placuta de primavara.

La munte, vremea se incalzeste usor, astfel incat valorile termice se apropie de cele normale la acesta data: 14 grade vor fi la Stana de vale, 12 la Paltinis, 11 grade la Predeal si 9 la Sinaia si la Semenic.

Vineri va fi vremea calda, in special in vestul, centrul si sudul tarii. La amiaza termometrele vor indica 13 grade la Suceava si 24 de grade la Giurgiu. Peste zi soarele predomina si numai prin nordul, centrul si nord-estul tarii mai apar si nori si din loc in loc va ploua slab si trecator. In Capitala, vineri va fi o zi frumoasa si calda pentru aceasta data, cu o maxima de 22 – 23 de grade. Noaptea, vantul se intensifica, norii se aduna temporar si sunt conditii de ploaie.

Sambata vremea se va raci cu peste 10 grade in unele regiuni! Temperaturile vor fi sub nivelul normal al datei, in special in regiunile extracarpatice. Vor fi ploi temporare si in general slabe si va bate vantul. In restul tarii norii se mai imprastie si numai izolat va mai ploua slab. La amiaza vor fi doar 8 grade la Alexandria si Constanta, cu ploaie si vant, in timp ce la Oradea se vor atinge 18 grade, sub un soare generos. Sambata, in Bucuresti racirea va fi accentuata. La amiaza nu vor fi mai mult de 10…11 grade. Cerul va fi mai mult noros si temporar va ploua, iar vantul va fi insistent.

author avatar
Andra Nesu
570 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger