AcasăNewsCum va fi vremea in lunile septembrie, octombrie si noiembrie. VEZI PROGNOZA...

Cum va fi vremea in lunile septembrie, octombrie si noiembrie. VEZI PROGNOZA TOAMNEI!

Luna septembrie care a debutat astazi din punct de vedere calendaristic ne va aduce temperaturi in mediile multianuale, dar si precipitatii peste normele climatologice, in special in vestul si centrul tarii.

In luna octombrie, regimul termic mediu lunar al aerului se va situa in limite apropiate de normele climatologice pe aproape intreg teritoriul, iar in sud-est temperaturile medii vor fi peste normele climatologice. Cantitatile lunare de precipitatii vor prezenta valori peste mediile multianuale lunare in majoritatea regiunilor, iar in sud-est acestea vor inregistra valori apropiate de normele climatologice, potrivit Centrului European pentru Prognoza Vremii pe termen mediu (ECMWF), citat de Realitatea TV.

In luna noiembrie, temperaturile medii lunare ale aerului vor inregistra valori sub mediile multianuale lunare in nord-vestul, centrul si estul tarii, iar in restul teritoriului acestea vor fi apropiate de normele climatologice. Cantitatile de precipitatii pot depasi normele climatologice in majoritatea regiunilor, exceptand sudul tarii, unde acestea se vor situa in limite apropiate de mediile multianuale lunare.

2.173 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger