AcasăNewsCum va fi vremea in Bucuresti si in tara in urmatoarele patru...

Cum va fi vremea in Bucuresti si in tara in urmatoarele patru zile

Ploile nu au trecut, iar vremea ramane  instabila. Temperaturile vor fi in limitele normale ale acestei perioade.

Duminica, se vor inregistra inte 20 si 26 de grade, cu cele mai scazute valori in regiunile intracarpatice si cele mai ridicate in est si sud-est.

Insa, dupa-amiaza cerul va fi acoperit de nori si vor cadea ploi de scurta durata cu tunete si fulgere. Astfel de fenomene se vor inregistra in zonele de deal si de munte.

Nici in Bucuresti nu este exclus sa apara o ploaie slaba de vara si descarcari electrice. Vantul este destul de linistit, iar dupa-amiaza vor fi pana la 25 de grade.

Saptamana debuteaza cu o racire usoara a vremii in nordul, nord-vestul si centrul tarii. Vor fi ploi de scurta durata, insotite de tunete si fulgere. E posibil sa cada si grindina. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 17- 18 grade in Maramures si in nordul si estul Transilvaniei si 25-26 de grade in sudul Munteniei si al Olteniei.

In Capitala, cerul va fi partial acoperit de nori, favorabil ploii slabe, de scurta durata, iar vantul va adia usor. Mercurul va urca in termometre pana in dreptul valorii de 25 de grade.

Norii domina cerul si va ploua pe arii relativ extinse in ziua de marti. Averse vor fi in nordul, nord-vestul si centrul tarii si cu caracter local in rest, in special in zonele de deal si de munte. Vor fi mai ales ploi de scurta durata cu descarcari electrice, iar vantul are rabufniri nervoase pe la munte. Temperaturile maxime vor pleca de la numai 14 grade in Dealurile de Vest si se opresc la 26-27 de grade in sudul Munteniei.

Bucurestenii vor avea parte de soare dimineata, dar in orele dupa-amiezii se inmultesc norii si vor fi conditii de ploaie de scurta durata. Temperaturile vor fi de 25-26 de grade.

Miercuri mai ploua prin nordul si vestul tarii. Sunt asteptate ploi de scurta durata mai ales in nordul tarii si in zonele de deal si de munte. Mijlocul saptamanii vine cu maxime in general intre 20 si 26 de grade.

author avatar
Andra Nesu
1.010 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger