AcasăNewsCum va fi vremea de Florii si de Paste!

Cum va fi vremea de Florii si de Paste!

Pana acum vremea a dat semne de nehotarare. Ba a fost prea cald pentru aceasta perioada, ba am avut cele mai scazute temperaturi din ultimii 52 de ani.

Insa, meteorologii spun ca au vesti bune in ceea ce priveste ziua de Florii si Pastele. Regimul termic va fi unul schimbator in urmatoarele doua saptamani, dar pentru zilele de Florii si de Paste vor fi temperaturi normale pentru aceasta perioada, cu maxime de 20 de grade Celsius.

„De Paste, avem o prima estimare a prognozei, desi este la finalul perioadei de doua saptamani a prognozei pe care o emitem azi (luni, 7 aprilie — n.r.). Exista semnalul ca pana in Florii sa mai avem variatii de temperatura, adica va fi o saptamana cu vreme foarte schimbatoare. Dupa jumatatea acestei saptamani, va urma o noua perioada de racire a vremii. Speram, insa, ca in ziua de Florii vremea sa fie in normalul perioadei din punct de vedere termic, ceea ce inseamna ca posibil pe sudul si, poate, si pe vestul tarii, sa avem temperaturi de 20 de grade. Pentru saptamana urmatoare si posibil pentru ziua de Paste, speram intr-o vreme ceva mai stabila, desi nu sunt excluse episoadele de precipitatii. Exista semnalul ca, in ziua de Paste, sa fie cel putin din punct de vedere termic asemanari cu ziua de Florii, asa cum spune si traditia. O estimare exacta a temperaturilor de Florii va fi data dupa ziua de joi. Acum semnalul este unul al unei vremi destul de normale din punct de vedere termic pe jumatatea de sud a tarii”, a declarat, luni, directorul executiv al Administratiei Nationale de Meteorologie, Florinela Georgescu, potrivit realitatea.net.

author avatar
Andra Nesu
572 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger