AcasăNewsCum va circula metroul în perioada Paștelui. Programul anunțat pentru noaptea de...

Cum va circula metroul în perioada Paștelui. Programul anunțat pentru noaptea de Înviere

Tentativă de SUICID la metrou. Circulaţia garniturilor, dată peste cap!

Cu doar câteva zile rămase până la Paști, răstimp în care mulți dintre locuitorii Capitalei fac ultimele pregătiri pentru zilele de sărbătoare, s-a aflat programul de circulație al trenurilor de metrou în perioada Sărbătorilor Pascale. Tootdată, STB a anunțat ce program de circulație vor avea vehiculele de transport în comun în Vinerea Mare și în a doua zi de Paști.

Astfel, Metrorex a anunțat că „în perioada Sărbătorilor Pascale, mai exact în zilele de 22, 23, 24 și 25 aprilie 2022, trenurile de metrou vor circula pe toate magistralele, conform graficelor pentru zilele de week-end şi sărbători legale”.

Programul metroului în noaptea de Înviere

Bucureștenii care intenționează să meargă cu metroul în noaptea de Înviere, eventual pentru a se deplasa către și dinspre Biserică, află nu doar că garniturile vor circula în noaptea de 23/24 aprilie, ci și la ce interval vor opri acestea în stații.

Trenurile de metrou vor circula în noaptea de Înviere, 23/24 aprilie 2022, între orele 23:00 – 1:00, la un interval de aproximativ 10 minute, iar de la ora 1:00 până la ora 5:00, la un interval de circa 20 minute”, s-a transmis miercuri, 20 aprilie, pe pagina de Facebook a Metrorex.

Ce anunț a venit de la STB

În acest an, în Vinerea Mare și în a doua zi de Paști, vehiculele STB destinate transportului în comun vor circula după un program de duminică – s-a transmis, joi, 20 aprilie, prin intermediul unui scurt comunicat. Totodată, s-a anunțat și ce mijloace de transport STB vor circula în noaptea de Înviere în Capitală.

„Având în vedere Sărbătorile Pascale, vineri, 22.04.2022 şi luni, 25.04.2022, liniile de transport public vor funcţiona conform programului unei zile de duminicǎ.

Totodată, în noaptea de Înviere, 23/24.04.2022, serviciul de transport public va fi asigurat de autobuzele liniilor de noapte și de cele ale liniei 783, precum și de tramvaiele liniei 1, conform programului obișnuit. Suplimentar, STB SA va menține în circulație, pe parcursul întregii nopți, tramvaiele liniei 41, care vor circula la intervale de 40 de minute.

Programele de circulație pentru fiecare linie de transport vor putea fi accesate la acest link: https://stbsa.ro/ora_statii”, se mai menționează în informarea de la STB.

86 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger