AcasăNewsCum va castiga PNL 0,0 % la alegeri

Cum va castiga PNL 0,0 % la alegeri

Rares Bogdan, eroul venerat de poporul adunat cu autobuzul

Pe retelele de socializare, lumea se intreaba ce fumeaza Ludovic Orban. Sau poate trage pe nari si de aici efectul ala nebunesc, regasit in discursurile lui. Discurs? Cred ca exagerez. E mai degraba un latrat nervos, in rafale, amplificat de boxe. Alteori e un urlet prelung, ca de salbaticiune care da semnale ca-si cauta femela pentru imperechere sau isi cheama haita. Rares Bogdan, cu nimic mai prejos. Zbiara ca un diavol tasmanian, racnind lozinci sablonarde pe care le plimba de la Craiova la Alexandria si pe unde mai primeste aprobare sa-si expuna talentul de orator ratat.

Rares Bogdan eroul venerat de poporul adunat cu autobuzul

Cu ce vine nou PNL in campania pentru alegerile europarlamentare? Poate doar cu faptul ca abia a reusit sa stranga 1.500 de oameni din patru judete ca sa incropeasca un miting ce s-ar fi vrut cosmic. Daca pui alaturi poza de la o spirala MISA, sesizezi imediat diferenta. Ai lui Bivolaru, ca o armata. Ai lui Orban, ca o ceata de ametiti care s-au intors cu traista goala dupa ce au fost cu Plugusorul.

Se vede scoala lui Iohannis

Limbajul adoptat de PNL este de o agresivitate fara precedent. In toate campaniile exista derapaje, mai scapa cate unul o vorba de duh, altul mai tranteste o prostie mare cat China, dar stilul liberalilor bate toate recordurile de mitocanie. In loc sa castige bunavointa gurilor casca invaluindu-i in vorbe si promisiuni, ca in orice campanie, PNL iese cu mitraliera la sod si incepe atacul. Strategia partidului pare a fi fost gandita la Cotroceni sau a fost copiata dupa stilul lui Iohannis. Cuvinte dure, imbracate in marlanie, scrasnite printre masele sau scuipate direct in fata.

<a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagludovic orban title=Ludovic Orban data wpil keyword link=linked>Ludovic Orban<a> crede ca a eliberat Focsaniul desi nu l ocupase nimeni

„In 26 mai luptam cu tuta, cu analfabeta Vasilica”, racnea isteric Florin Roman. Nu vreau sa dezvolt badarania, trimiterea la premierul Viorica Dancila este evidenta, dar ma gandesc cum ar fi ca, la primul miting, Dragnea sa spuna ca in 26 mai ne vom confrunta cu Raluca Turcan, cea despre care mai multe surse spun ca, in 2017, a afirmat ca ”PNL va uza de toate mijloacele pentru o lupta eficienta impotriva justitiei”? Zi asa, domnu’ Roman, Vasilica e o tuta?

Chiar si Nuti?

Atacul la persoana este singura cale pe care PNL a gasit-o in a-si promova ideile. Calin Popescu Tariceanu e lovit in plin de cel mai nereprezentativ liberal.Mascariciul Rares Bogdan il besteleste ca sustine familia traditionala, dar, in schimb, este la sasea nevasta. Eu ma gandesc ca Tariceanu poate, de aia o fi ajuns la sase neveste, spre deosebire de metrosexualul cu aspect jilav, de meduza, care s-a oprit la una si nu da semne ca ar evolua. Apropo de femei, cum ar fi daca Tariceanu i-ar raspunde in acelasi registru, amintindu-i ca presa, nu cu foarte mult timp in urma, scria ca Alina Gorghiu doarme pe perna lui Bogdan Olteanu dar cu picioarele pe salteaua lui Mihai Voicu?

La Alexandria liberalii au demonstrat de fapt impotriva propriilor ineptii

Culmea este ca adunatura asta de misogini vorbesc despre ce e bine si ce e frumos, despre moralitate, uitand ca Ludovic Orban, cred ca prin 2017, le povatuia pe liberalele din Alba sa nu urmeze stilul de cariera politica al Ralucai Turcan, Mioara Mantale, Elena Udrea sau Mona Musca. „Nu trebuie sa treceti prin patul nici unui sef daca vreti sa ajungeti in functii publice importante”, afirma el atunci. Vai de mine, domnu’ Orban, chiar si Raluca Turcan? Da’ chiar si Elena Udrea?

Tara ii face semne

Cu ce program vrea sa convinga Orban ca PNL trebuie neparat votat? Cu lozinca „Azi am castigat batalia de la Focsani”? Nu e clar cu cine s-a batut si nici ce a castigat, dar cred ca o doza buna de Plegomazin ar rezolva neplacerile. Daca din patru judete abia a reusit sa stranga 1.500 de oameni, e limpede ca restul pana la cateva sute de mii voteaza cu PSD. Si atunci, ce a castigat? Clovnul campaniei, acelasi domn care mi se pare ca lasa dara, ca un limax, face istericale pe scena si zbiara ca apucatul ca locul lui Dragnea si al acolitilor lui este la puscarie, de parca asta s-ar vota in 26 mai.

Viorica Dancila calcata in picioare dupa modelul Iohannis

Dupa care, fara sa indulceasca tonul, ajunge la momentul culminant. Pe unde trec ei, tara ii priveste ca pe niste salvatori, ca pe niste eroi ai neamului si le face semne cu mana de dupa perdele.  Aici, il cred. Banuiesc ca jumatate din tara ii face semne. Si eu ii fac semne ori de cate ori il vad. Cu degetul.

author avatar
Valentin Boeru
3.064 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger