AcasăNewsCum si-au petrecut fratii Becali prima noapte in Penitenciarul Slobozia

Cum si-au petrecut fratii Becali prima noapte in Penitenciarul Slobozia

Ioan Becali, Victor Becali si Cristi Borcea, trei dintre condamnatii din Dosarul Transferurilor, au fost mutati, marti, de la Penitenciarul Poarta Alba la Penitenciarul Slobozia.

Cei trei trebuie sa-si efectueze pedepsele in regim inchis si din aceasta cauza nu mai puteau ramane la Poarta Alba, unde se efectueaza pedepse numai cu regim deschis sau semideschis.

Fratii Becali si Cristi Borcea au ajuns marti la Penitenciarul Slobozia si au fost cazati in aceeasi camera. Cel putin pentru moment, cei trei vor imparti aceeasi celula fara a avea alti colegi.

Conform romaniatv.net, conditiile de detentie sunt grele, desi s-a spus ca penitenciarul a fost renovat de curand. Detinutii se plang de mirosul infiorator si este putin probabil sa beneficieze de posibilitatea de a face dus cu apa calda.

In plus, din cauza regimului inchis, cei trei nu au voie sa munceasca in afara penitenciarului si pot primi un numar redus de vizite. Sursa amintita precizeaza ca, cel mai mare soc pentru cei trei a fost micul dejun primit miercuri: o cana de ceai si doua felii de paine cu margarina.

sursa foto: antena3.ro

author avatar
Cristi Ionita
572 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger