AcasăNewsCum si-a tras DNA „teapa” cu propriile dosare

Cum si-a tras DNA „teapa” cu propriile dosare

Retinerea directorului APIA Caras Severin, Romica Anculia, cap de linie pentru ancheta DNA privind deturnarile de fonduri europene

Dupa cum „National” a dezvaluit in exclusivitate, procurorii anticoruptie lucrau la mai multe cazuri importante privind deturnarea de fonduri europene, in care erau implicati si inalti functionari guvernamentali.

Retinerea directorului APIA Caras Severin, Romica Anculia, cap de linie pentru ancheta DNA privind deturnarile de fonduri europene

Cei vizati erau atent monitorizati de catre oamenii lui Daniel Morar, care asteptau sa dea o adevarata lovitura de imagine externa prin retinerea lor in flagrant. Numai ca schimbarea locatarilor de la Palatul Victoria a dat peste cap toate planurile procurorilor, care au ramas  fara „obiectul muncii”, dupa ce functionarii si demnitarii aflati pana acum in cercetari prealabile nu mai ocupa nicio functie publica.

16 scapati

Din informatiile noastre, nu mai putin de16 persoane se afla in aceasta situatie, ei scapand astfel ca prin urechile acului sa ajunga dupa gratii. Pentru ca, dornici sa reuneasca in aceste dosare cat mai multe trofee, procurorii anticoruptie nu au declansat cercetarea penala, aplicand in schimb strategia monitorizarii prelungite. Metoda care s-a dovedit paguboasa, dupa ce suspectii au iesit de sub incidenta DNA prin schimbarea locului de munca, iar probele stranse pana acum sunt insuficiente pentru acuzarea lor.

author avatar
Catalin Tache
648 afisari

2 COMENTARII

  1. Buni baieti, ce sau gandit ei, domne vine vacanta sa ii lasam pe oameni linistiti sa se bronzeze si sa stea la soare nu la racoare. Acum doasarele sunt maculatura si ei au ramas cu degetu in gura. Sa dus pe apa sambetei munca lor de luni de zile. Ca asa e la noi, furi o ceapa zbang 3 ani, furi cateva milioane de euro Bora Bora scrie pe tine.

  2. Baietii si-au facut ‘temele’ dar nu au simtit schimarea . Ei au fost platiti oricum pentru dosarele care sunt acum la dospit… La noi persista varianta de a ne arde unii pe altii iar sistemul e un haos bine pus la punct iar cine se acomodeaza mai repede castiga.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger