AcasăNewsCum şi-a justificat Costel Caran, capul clanului interlop, averea fabuloasă de milioane...

Cum şi-a justificat Costel Caran, capul clanului interlop, averea fabuloasă de milioane de euro. Inspirat de mafioţii americani (VIDEO)

„Mascaţii” au intrat, săptămâna aceasta, peste interlopii din clanul Caranilor. În conturile lor, procurorii au găsit 15 milioane de dolari, o avere provenită din fraude informatice şi exploatarea sexuală a unor tinere, conform anchetatorilor.

Totuşi, Costel Caran, capul clanului interlop, a venit c-o altă justificare pentru averea fabuloasă.

Spune că a câştigat banii la poker

Costel Caran, unul dintre cei mai importanți lideri ai clanului, și-a susținut averea fabuloasă invocând modelul mafioților americani din anii ’50.

A spus că este un pasionat al jocurilor de noroc și că a câștigat sume semnificative. Se pare că acesta își susține afirmațiile cu probe, menționând că poate demonstra participarea la numeroase turnee de poker.

În încercarea de a-și justifica averea, Costel Caran s-ar fi lăudat în trecut că a câștigat multiple turnee de poker, obținând aproximativ 250.000 de euro pentru fiecare.

Anchetatorii nu cred deloc varianţa lui Costel Caran, susţinând că interlopul a încercat doar, astfel, să „spele” banii. Acțiunea DIICOT vizează infracțiuni precum camăta, șantajul, tentativa de omor și tranzacții ilegale în America, evaluându-se la aproximativ 15 milioane de dolari.

Au obligat minore să se prostitueze?

Oricum, ancheta este în desfășurare, iar veridicitatea afirmațiilor lui Costel Caran va fi stabilită în urma investigației profesioniste a organelor competente.

Potrivit procurorilor, în perioada februarie – aprilie 2021, Clanul Caran a racolat și exploatat mai multe minore pe care le-a obligat să se prostitueze într-un club din Sectorul 1, mai notează procurorii anti-mafia.

author avatar
Andrei Ștefan