AcasăNewsCum şi-a justificat Costel Caran, capul clanului interlop, averea fabuloasă de milioane...

Cum şi-a justificat Costel Caran, capul clanului interlop, averea fabuloasă de milioane de euro. Inspirat de mafioţii americani (VIDEO)

„Mascaţii” au intrat, săptămâna aceasta, peste interlopii din clanul Caranilor. În conturile lor, procurorii au găsit 15 milioane de dolari, o avere provenită din fraude informatice şi exploatarea sexuală a unor tinere, conform anchetatorilor.

Totuşi, Costel Caran, capul clanului interlop, a venit c-o altă justificare pentru averea fabuloasă.

Spune că a câştigat banii la poker

Costel Caran, unul dintre cei mai importanți lideri ai clanului, și-a susținut averea fabuloasă invocând modelul mafioților americani din anii ’50.

A spus că este un pasionat al jocurilor de noroc și că a câștigat sume semnificative. Se pare că acesta își susține afirmațiile cu probe, menționând că poate demonstra participarea la numeroase turnee de poker.

În încercarea de a-și justifica averea, Costel Caran s-ar fi lăudat în trecut că a câștigat multiple turnee de poker, obținând aproximativ 250.000 de euro pentru fiecare.

Anchetatorii nu cred deloc varianţa lui Costel Caran, susţinând că interlopul a încercat doar, astfel, să „spele” banii. Acțiunea DIICOT vizează infracțiuni precum camăta, șantajul, tentativa de omor și tranzacții ilegale în America, evaluându-se la aproximativ 15 milioane de dolari.

Au obligat minore să se prostitueze?

Oricum, ancheta este în desfășurare, iar veridicitatea afirmațiilor lui Costel Caran va fi stabilită în urma investigației profesioniste a organelor competente.

Potrivit procurorilor, în perioada februarie – aprilie 2021, Clanul Caran a racolat și exploatat mai multe minore pe care le-a obligat să se prostitueze într-un club din Sectorul 1, mai notează procurorii anti-mafia.

author avatar
Andrei Ștefan
930 afisari

9 COMENTARII

  1. Ca sa joci poker la nivelul de 15 milioane dolari trebuie sa ai o suma initiala cu multe zeroruri.De unde a avut suma ?
    A muncit?

      • La ce case si masini au, cred ca trebuie sa mai adaugam un zero.
        Noroc cu FBI ca ar cumparat astia tot judetul Constanta si mijlocu’ Bucuresti ului si nu se sesiza nimeni.

    • A fost ajutat de politicieni, politie si servicii. Au impartit frateste banii. De unde au toti sefii bugetari vile si masini?Din salariul de bugetar? Bine, barbatii bugetari care au sprijinit infractorii sunt saraci insurati cu femei bogate iar femeile bugetare sunt sarace maritate cu barbati bogati.
      Acum infractorii au refuzat sa le dea partea si i-au arestat.

  2. Păi ce ăștia sunt bani?…gruparea mafiotă PNL a lui Iohannis a vehiculat miliarde de euro in pandemie!…

  3. OARE JUSTITIE( PARCHETARI -NU PROCURORI, CA SUNT ANGAJATII PARCHETULI,JUDECATORI CARE JUDECA UN CAZ SI DAU SOLUTIA CAND FAPTA SE PRESCRIE SAU IES LA PENSIE) SI POLITIE MAI EXISTA IN RO?

  4. Macar omul n-a bagat-o la inaintare nici pe matusa Tamara, ca stim noi cine care s-a impuscat cu gloante oarbe, nici vreo bunica care n-a mancat ,n-a baut toata viata ei si a tot strans lasand la final totul odorului nepretuit, n-a bravat nici cu niste socrii cu zeci de mii de oi care i-au lasat mostenirea si multe alte motive bine intemeiate, care in cazuri grele au fost crezute de procurori, ci omul s-a justificat cu jocurile de noroc. De ce in cazul lui nu poate fi crezut, iar in celelalte da ??? Eu stiu ca zeita justitiei e oarba, dar proasta nu-i.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger