AcasăNewsCum și-a bătut joc Dincă de reconstituirea de la Caracal

Cum și-a bătut joc Dincă de reconstituirea de la Caracal

Reconstituirea de la Caracal, cea mai proastă acțiune din Justiție

Reconstituirea de la Caracal în care Gheorghe Dincă a fost pus să le arate oamenilor legii cum le-ar fi ucis pe Alexandra şi pe Luiza se dovedește pe zi ce trece cea mai stupidă acțiune din analele Justiției. De altfel, avocații susțin că presupusul criminal a condus efectiv echipa de polițiști și procurori, această etapă judiciară fiind o mascaradă, un film prost.

Reconstituirea de la Caracal cea mai proastă acțiune din Justiție

Astfel, din detaliile povestite de avocații care au participat la recompunerea faptelor lui Dincă, acesta era ”șeful” oamenilor legii. Concret, un polițist a fost pus de Dincă să-l ajute să bage în sac manechinul care o întruchipa pe Luiza.

”Bre, treci și ajută-mă!”

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, a povestit ce s-a întâmplat la reconstituirea uciderii fetei de 19 ani. Acesta a dezvăluit că la un moment dat Gheorghe Dincă s-a adresat unui polițist cu „bre” și i-a ordonat să-l ajute pentru a băga manechinul în sac. Luat prin surprindere, omul legii a sărit imediat să execute ordinul lui Dincă. Uluit, avocatul i-a atras atenția procurorului că polițistul nu are ce să caute în această ecuație. În acel moment, magistratul l-a dat afară pe polițist, după ce a realizat penibilul situației. Totul a fost filmat, mai spune apărătorul. Tonel Pop a spus că inițial s-a gândit că oamenii legii i-au permis polițistului să intervină pentru că au descoperit că acesta ar fi implicat în caz și vor să afle detalii suplimentare. Când a aflat că nu este vorba de așa ceva, a rămas înmărmurit. Acesta a mai arătat că lui Dincă i s-a dat un manechin , o păpușă care avea doar 2 kg, nu 45 cât ar fi avut Luiza sau Alexandra și că presupusul ucigaș nu s-a descurcat deloc să le arate anchetatorilor cum a procedat. Pe de altă parte, avocatul Lucian Bolcaș a concluzionat că el consideră că reconstituirea a fost o acțiune foarte bună pentru că astfel procurorii s-au convins că Gheorghe Dincă minte.

author avatar
Ramona Feraru
339 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger