AcasăNewsCum se simte tanara ranita in incendiul din Constanta si ce au...

Cum se simte tanara ranita in incendiul din Constanta si ce au decis medicii

Semne incurajatoare despre evolutia starii de sanatate a tinerei in varsta de 19 ani care a fost grav ranita in urma incendiului care a distrus, sambata noapte, un local constantean. Specialistii de la Spitalul de Arsi din Capitala au hotarat, in prima zi a acestei saptamani, sa o detubeze.

Pacienta poate respira singura, insa medicii se feresc sa dea un prognostic. Trateaza cazul sau cu multa precautie, fiind posibil ca starea ei sa se schimbe de la o ora la alta, dat fiind faptul ca a suferit arsuri la caile respiratorii. „In principiul speram ca lucrurile sa evolueze favorabil. Inca expectoreaza funingine”, a declarat un reprezentant al unitatii medicale amintite. Mai mult, in cursul zilei urmatoare, specialistii iau in calcul varianta ca tanara dansatoare sa fie dusa in sala de operatii, pentru a fi supusa unei interventii chirurgicale la piciorul stang.

Fata a scapat cu viata din iadul care s-a dezlantuit sambata noapte, intr-un local din Constanta. Alte trei persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale. Insa, din pacate, pentru alte trei tinere care lucrau ca dansatoare in restaurantul distrus de incendiul violent, medicii nu au mai putut face nimic. Fetele au ars de vii, dupa ce au ramas blocate intr-un vestiar si nu s-au mai putut salva din flacari.

586 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger