AcasăNewsCum se simte Horia Moculescu dupa operatie! Cine face dezvaluiri despre starea...

Cum se simte Horia Moculescu dupa operatie! Cine face dezvaluiri despre starea sa!

Dupa ce a ajuns duminica de urgenta la spital, Horia Moculescu a fost supus unei operatii de colecistita acuta litiazica.

Moculescu a fost internat la Spitalul Floreasca si alaturi i-au fost fiica sa, Nidia, dar si de prietena lui, actrita Alexandra Velniciuc, despre care gurile rele spun ca i-ar fi amanta. Tot ea este cea care a fost alaturi de el cand s-a intors din operatie. Se pare ca starea compozitorului in varsta de 76 de ani este foarte buna si  ca are si o stare de spirit excelenta. Interventia a fost una de succes si scurta, ea a durat circa 45 de minute.

“De cand l-au luat din salon si pana a revenit au trecut doar 45 de minute. Cred ca operatia in sine a durat foarte putin. Horia este foarte bine, starea lui de spirit este excelenta. Ba chiar am glumit cu el, spunandu-i ca doctorii l-au scapat de toti bolovanii”, a declarat Alexandra Velniciuc pentru Libertatea.

Horia Moculescu s-a nascut pe 18 martie 1937, la Ramnicu-Valcea. Este pianist, interpret vocal, compozitor, mediator si creator de programe TV.

Cititi si:

author avatar
Andra Nesu
352 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger