AcasăNewsCum se simte Andreea Balan. Medic: in momentul de fata starea ei...

Cum se simte Andreea Balan. Medic: in momentul de fata starea ei este stabila si supravegheata

Andreea si George, in asteptarea momentului in care mezina familiei avea sa vina pe lume

Cantareata, devenita recent mamica pentru a doua oara, e in grija unei echipe medicale de la un spital privat. Starea sa e monitorizata cu atat mai mult, cu cat, dupa cum s-a aflatseraa trecuta, a suferit un stop cardio-respirator, in timpul operatiei prin care a adus-o pe lume pe micuta Clara.

Andreea si George, in asteptarea momentului in care mezina familiei avea sa vina pe lume

Cele mai noi detalii cu privire la starea Andreei Balan au venit, marti, de la un medic de la respectiva unitate medicala, care a anuntat ca „in momentul de fata starea ei este stabila si supravegheata” si casolista in varsta de 34 de ani „a putut fi vizitata de familie si a discutat cu ei”. Cantareata „va fi in continuare monitorizata de echipa medicala” in grija careia se afla, a asigurat aceeasi sursa. Intrebat daca fetita e bine, doctorul a raspuns ca „da”.

Informatia care, in prima faza, i-a pus pe jar pe apropiatii si admiratorii Andreei Balan, dar nu numai si-a gasit confirmare chiar de la sotul artistei, care a ales sa comunice deschis cu cei care se ingrijorasera sa afle prin ce emotii a trecut cantareata. „In urma zvonurilor care au tot circulat, doresc sa confirm ca intr-adevar, Andreea a suferit un stop cardio-respirator. In acest moment ea este stabila. Fetita noastra, Clara Maria, este sanatoasa si cantareste 3.2 kg. Multumim intregii echipe medicale Sanador pentru profesionalismul de care au dat dovada.  Va multumim pentru mesaje si va vom tine la curent cu starea de sanatate a Andreei”, a scris George Burcea, seara trecuta, pe Facebook.

sursa foto: Andreea Balan/Facebook

author avatar
Cristina Stefan
524 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger