AcasăNewsCum se poate plăti factura la energie electrică în rate. Condițiile solicitate...

Cum se poate plăti factura la energie electrică în rate. Condițiile solicitate de furnizori

energieMinistrul Energiei, Virgil Popescu, are o veste despre soarta clienţilor ENEL, după plecarea companiei din României

Românii au acum ocazia să-și plătească facturile la energie electrică în 3 sau 6 rate, fără a plăti penalități, conform unui anunț al autorităților.

O parte dintre români tremură înainte de iarnă, și nu din cauza frigului. Acești oameni nu și-au primit factura la curent de luni bune și o vor primi, așadar, cinci trei sau cinci facturi simultan, iar suma care se adună poate fi imposibil de plătit.

Românii pot plăti factura la energie în rate

În aceste condiții, reprezentanții companiilor specializate le transmit că există variante de a plăti facturile în rate, fără penalități, fiind vorba de o reeșalonare a plăților.

Oamenii trebuie să știe că în luna noiembrie vor primi facturile pe lunile iulie-august, iar în decembrie vor primi facturi pe septembrie, octombrie și noiembrie.

Cea mai importantă modificare pe care vor să o treacă prin Camera Deputaților este aceea că românii vor putea să își plătească facturile în rate, în cazul în care compania de electricitate nu a trimis timp de trei luni acele facturi.

O parte din români vor primi factura pe cinci luni

O parte dintre români, în special cei care au avut un consum mare, vor primi factura la energie pe cinci luni, după ce un mare furnizor nu a emis note de plată în ultima perioadă, a spus Zoltan Nagy-Bege.

„Un furnizor mare, nu-i dau numele, din luna mai nu a emis nicio factură la energia electrică pentru consumatorii care au avut un consum mediu de 300 kWh. Din mai, unii dintre ei nu au primit nicio factură. Deci, probabil, vor plăti factura pentru cinci luni”, a atras atenţia vicepreședintele Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE).

author avatar
Andreea Vlad
594 afisari

5 COMENTARII

  1. Cum naiba sa platesti factura in rate ,ca doar nu iti cumperi un apartament ,platesti si tu niste curent consumat .
    Eu trimit indexul lunar online si platesc cat consum cam 55-65 lei o factura fiindca consum putin sub 2 kWh zilnic

  2. Du te ba la budapesta si spune cetatenilor asa ceva daca poti!!Trebuie sa poti ca le dai si lor energie de aici hidro!!!

  3. Ingrozitor unde s-a putut ajunge! In curand o sa ne platim aerul si apa ÎN RATE! Dragi români trebuie sa ne luam tara si viata inapoi!RO-EXIT!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger