AcasăNewsCum se poate călători de la 1 iunie. Condiții drastice

Cum se poate călători de la 1 iunie. Condiții drastice

După mai bine de două luni de pauză din cauza restricțiilor impuse de autorități pentru prevenirea și limitarea răspândirii de coronavirus, transportatorii sunt bucuroși că își vor relua activitatea.

Așadar, începând cu data de 1 iunie, vor putea pleca peste hotare primele autocare. Deocamdată, în prima fază vor avea acces în autocare numai persoanele care au contract de muncă sau drept de rezidenţă în străinătate.

Cu toate că cererile sunt foarte mari, autocarele vor pleca însă pe jumătate goale ca să poate fi păstrată distanța socială.

Biletele de la 1 iunie, mai scumpe cu 50%

Toate aceste măsuri de protecție și distanțare socială au condus însă la o scumpire a biletului cu aproape 50 la sută. Dacă înainte un bilet de la Arad până în Germania era 80 de euro, acum depășește 120 de euro.

Referitor la deplasarea în Grecia, doar din 15 iunie această țară primește turiști.

Ca noutate, trebuie să menționăm că de la această dată turiștii pot veni în Grecia fără vreo măsură de carantină.

Autocarele vor avea cabină pentru șofer, locurile din față vor rămâne goale, călătorii vor fi nevoiți să poarte măști și să se dezinfecteze pe mâini.

Datorită măsurilor impuse de deplasare unii patroni ale firmelor de transport nu își vor începe activitatea deoarece, spun ei, nu ar dori să majoreze tarifele.

Totuși, cu toate că măsurile sunt destul de drastice, transportatorii sunt bucuroși că, în sfârșit, pot pleca la drum, potrivit stiri.tvr.ro

author avatar
Silviu Dumitru
127 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger