AcasăNewsCum se poate așa ceva? Maldăre de gunoaie chiar în curtea ADP...

Cum se poate așa ceva? Maldăre de gunoaie chiar în curtea ADP Sector 1!

Cum se poate așa ceva? Maldăre de gunoaie chiar în curtea ADP Sector 1!Cum se poate așa ceva? Maldăre de gunoaie chiar în curtea ADP Sector 1! (sursa foto: bucurestifm.ro)

Imaginile vorbesc, de multe ori, de la sine, fără să fie nevoie de prea multe comentarii.

E și cazul fotografiilor surprinse în urma prezenței, miercuri, a comisarilor Gărzii de Mediu în două locații din sectorul 1, păstorit de către primarul Clotilde Armand.

Și anume pe strada Drumul Carierei și Șoseaua Odăi nr 3-5, potrivit bucurestifm.ro. La adresa ultim menționată se află – culmea – chiar sediul Administrației Domeniului Public (ADP) Sector 1 , dar și Complexul Social Multifuncțional al Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 1.

groapa de gunoi
(sursa foto: bucurestifm.ro)

Ajunși la fața locului, comisarii de mediu au găsit maldăre de deșeuri – atât de natură vegetală, cât și rezultate din construcții. Nemaivorbind de foarte multe cabluri de fibră optică. Rămâne de văzut ce se va stabili în cadrul verificărilor menite să ducă la aflarea celor care au depozitat aceste deșeuri chiar în „ograda” ADP Sector 1.

(sursa foto: bucurestifm.ro)

Control și la Moreni, în județul Dâmbovița

Și tot miercuri s-a aflat, de această dată chiar de pe pagina de Facebook a Gărzii Naţionale de Mediu, că „la Moreni, în județul Dâmbovița s-au ridicat munți din deșeuri contaminate cu hidrocarburi provenite din exploatări petroliere, dar, ca de obicei, nici cei care dețin exploatările, nici proprietarii terenurilor nu își explică cine a depozitat pământul îmbibat cu petrol, fără să respecte regulile de mediu”.

(sursa foto: Garda Naţională de Mediu/Facebook)

Controlul comisarilor Gărzii Naționale de Mediu s-a derulat în cursul zilei de 9 februarie. „Nu ne putem mulțumi cu explicațiile vagi și cu ridicatul din umeri al celor care ar trebui sa răspundă, așa că cerem concret: documente, responsabili și vinovati. Plus intrarea urgenta în legalitate!”, susține comisarul general Marioara Artemis Gătej.

author avatar
Andrei Coman
279 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger