AcasăNewsCum se milogesc politicienii de interlopi sa-i ajute in campania electorala

Cum se milogesc politicienii de interlopi sa-i ajute in campania electorala

Cei mai buni propagandisti din campania electorala raman tot interlopii

Structurile anticoruptie isi concentreaza eforturile in acesta perioada pe monitorizarea legaturilor „traditionale” dintre oamenii politici si lideri ai clanurilor interlope, care s-au reinodat acum, in preajma alegerilor locale.

Cei mai buni propagandisti din campania electorala raman tot interlopii

Ca de obicei, candidatii au nevoie de membrii temutelor grupari de crima organizata care fac legea in zonele lor de influenta. Numai ca, spre deosebire de alte dati, interlopii nu mai sunt atat de incantati de colaborare, reprosandu-le politicienilor nu doar ca nu si-au onorat promisiunile facute, dar nici macar nu i-au protejat, clanurile fiind decimate de arestari.

„Fara voi suntem mancati!”

Deja se cunosc, mai ales din dezvaluirile din presa din trecutele campanii, puternicele legaturi dintre primari si mafiotii lor de incredere. Care, ce-i drept, de ceva vreme s-au mai racit. Numai ca, din cate au putut constata ofiterii sub acoperire care lucreaza pe unele cazuri privind tocmai aderarea unor alesi la grupurile infractionale organizate, politicienii au fost primii care au incercat sa reia vechea colaborare. Refuzati vehement de interlopi, care nu le-au mai dat imediat „accept” cand acestia le-au cerut prietenia, viitorii candidati au intrat in panica. Si, dupa cum reiese din mai multe inregistrari ambientale care vor constitui probe in dosarele ce vor exploda cat de curand, s-a ajuns la scene demne de telenovele. Astfel, un primar pe functie se milogeste pur si simplu de cei care i-ar putea aduce multe voturi : „Hai, bai, fratilor, manca-v-as ochii vostri, puneti osul un pic, ca fara voi suntem mancati! Am gresit, nu a iesit cum trebuia, dar ce sa fac acum? Nu ma lasati fratiorilor, ca le rezolvam pe toate. Nu va mai dau eu nimic, va luati voi singuri ce vreti.”

Nu este un caz singular, procurorii avand informatii despre zeci de edili care se ploconesc in fata unor infractori inraiti, care, culmea, erau urmariti de politisti pentru cu totul alte fapte. Si asa au intrat in hora anchetei si nefericitii politicieni…

author avatar
Catalin Tache
1.186 afisari

4 COMENTARII

  1. A multumesc domnule Tache, acum m-am „luminat”.
    „Ei aresteaza acum pe interlopu, macati-as gura ta de chiparos, il sparie cu niscai raceala la bulau, si fara gagici si manele, in schimb interlopu smacher si intalijant, da iama in sfera suze globu lui de interes sa de cu votu in ala, ala. smiechiri nu gluma”.Oricum limba roamana a ajuns limba MANEARO asa ca scuzati limbajul. Si uite asa, ca de fiecare data „Pleca ai nostri, vin ai nostri, noi ramanem tot ca prostii”. Suntem cea ce consumam si suntem catalogati exact cum aratam. Hai baieti fara numar, fara numar….. sa de din busi fetile.

  2. Auziti,domnule MANAGALIA , chiar nu ne intereseaza cum se vorbeste la voi in oras.Presupun ca aveti cativa vecini creoli de aveti vocabularul lor ca si dictie!

  3. Nu-ti tubiree talent, iti tubiree o gura mare astea imi plac, pentru ca la mine e cu totul invers. Nu cred ca voi reusi vreodata sa am o gura mare. Nu-mi sta in fire Am avut mult de pierdut din asta, dar nu ma plang, e mai bine asa

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger