AcasăNewsCum se fură motorină din TIR, la Deveselu. Un șofer ceh a...

Cum se fură motorină din TIR, la Deveselu. Un șofer ceh a rămas fără 900 litri!

Folosindu-se de „sageti”, cei din spatele afacerii cu motorina castigau zeci de milioane de euro

Un şofer de TIR din Cehia a trăit o experienţă de neuitat în România, la Deveselu. Din păcate pentru el, una negativă. Conducătorul auto a rămas fără 900 litri combustibil.

Hoții de motorină din Teleorman au dat atacul chiar în vecinătatea bazei militare.

Jaful, într-o parcare neamenajată

Atacul a avut loc cu două săptămâni în urmă, pe raza localității Deveselu, într-o parcare neamenajată situată chiar în vecinătatea bazei NATO de la Deveselu.

„La data de 8 iunie 2023, în jurul orei 9,00, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi sustras motorină din rezervorul unui tir ce se afla parcat în comuna Deveselu, județul Olt.

La fața locului s-a deplasat echipa de cercetare din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Deveselu, care, din primele verificări, a stabilit faptul că, în noaptea de 7/8 iunie 2023, persoane necunoscute ar fi sustras aproximativ 900 de litri de motorină din rezervorul unui tir ce se afla parcat în comuna Deveselu, județul Olt, și care aparținea unui cetățean ceh”, au transmis reprezentanții Poliției Olt.

Polițiștii au început cercetările pentru furt calificat, identificând doi tineri, în vârstă de 31 de ani, ambii din comuna Uda-Clocociov, județul Teleorman.

Cum au acţionat hoţii?

Cei doi bărbați bănuiți de furt, care, spun surse apropiate anchetei, ar fi folosit instalații adaptate furtului din rezervor și o dubă cu o capacitate de depozitare a combustibilului furat, au fost reținuți, joi, 22 iunie 2023.

După administrarea probatoriului, la data de 22 iunie 2023, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, pe numele celor doi tineri bănuiți de comiterea faptei a fost emisă câte o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt”, au mai precizat reprezentanții IPJ Olt.

author avatar
Andrei Ștefan
777 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger