AcasăNewsCum se descurcă şi din ce trăiesc, în România, italienii care au...

Cum se descurcă şi din ce trăiesc, în România, italienii care au aterizat la Craiova în loc de Cracovia

Vă mai aduceţi aminte de cuplul de italieni care a plecat în vacanţă la Cracovia, însă la sosire şi-a dat seama că a ajuns în România, la Craiova? Aceşti oameni sunt, în continuare, în România.

Au luat decizia de a-şi petrece vacanţa în ţara noastră.

Angajații Aeroportului din Craiova i-au „verificat”

Angajații Aeroportului din Craiova, unde au aterizat din greșeală, zilele trecute, doi italieni care voiau să-și petreacă vacanța la Cracovia, spun că, în ciuda incidentului, vacanța lor merge foarte bine.

„Bine ati venit la Cracovia, ah…Craiova! Aventura lui Massimo si Paola a devenit cunoscută o dată cu aterizarea lor la Craiova în loc de…Cracovia. Cei doi pasageri au avut „norocul” să ajungă în capitala Băniei, deși ei au decolat de la Bologna cu gândul să viziteze Cracovia, în Polonia.

Echipa Aeroportului International Craiova i-a contactat pentru a le transforma experiența lor în România într-una de neuitat”, menționează angajații Aeroportului Internațional Craiova pe pagina de Facebook.

Susţin că au descoperit o „Românie frumoasă”

Cei doi pasageri au avut „norocul” să ajungă în capitala Băniei, deși ei au decolat de la Bologna cu gândul să viziteze Cracovia, în Polonia.

„Din fericire, totul merge foarte bine. Am fost norocoși să ajungem aici (n. red. în Craiova) și să descoperim încet-încet o frumoasă Românie”, scrie Paola.

Cuplul Paola şi Massimo, din Quarate, a mers la o cunoscută agenţie de turism din Florenţa pentru a cumpăra două bilete de avion spre Cracovia (Polonia), unde îi aşteptau nişte prieteni.

„În schimb, am plecat de pe aeroportul din Bologna şi am ajuns la Craiova (România). La început am râs, dar apoi ne-am supărat”, spun cei doi.

„În naivitatea mea, am crezut că acesta este numele oraşului scris în poloneză. Am avut încredere şi ne-am continuat călătoria în pace. Când am coborât la aeroport şi am realizat că suntem în România a fost un şoc”, a spus ea.

author avatar
Andrei Ștefan
478 afisari

3 COMENTARII

  1. Nenea ziariciu, te-ai trezit in buna dimineata si ce ti-ai zis ? Ia, sa sciu eu ceva si sa ma achit de datoria fata de ziar zi ne avand idei ai zis ca subiectul cu italienii pierduti e fresh inca, asa ca ai pus un titlu incitant si ai repetat date stiute ca de fapt, d-ta nu stiai nimic in plus. Se iau si bani pentru maculatura ??

  2. Ma asteptam sa ne spuna ce au vizitat ,ce au mancat ,unde au dormit Eventual si poze cu ei ..dar na..ce sa-i faci de unde nu e nici Dumnezeu nu cere !Ziaristii astia stiu sa puna titluri bombastice si atat.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger