AcasăNewsCum sa fii sexy, varianta stiintifica

Cum sa fii sexy, varianta stiintifica

Cica unii barbatii prefera femeile care isi pun decolteul in valoare. Altii, pe cele care poarta fuste scurte. Acest subiect nu a scapat oamenilor de stiinta care au studiat subiectul.

Si uite asa, aveti mai jos cele mai importante concluzii stiintifice privind ceea ce se cheama a fi sexy.

Talia e o valoare

Studii efectuate de-a lungul timpului au dovedit faptul ca femeile care au o talie mai ingusta decat soldurile sunt considerate foarte atragatoare. Prin urmare, tinutele care iti pun talia in valoare sunt o alegere buna daca vrei sa fii sexy.

Bratele sunt o valoare

In cadrul unui studiu realizat la Universitatea New South Wales din Australia, s-a descoperit ca mai exista un detaliu care le face pe femei sa fie atragatoare. Este vorba despre lungimea bratelor. Femeile cu brate lungi au fost clasificate ca fiind mai atragatoare de barbatii care au participat la studiu.

Arma totala: pantofii cu toc

Cercetatorii de la Universitatea Portsmouth din Marea Britanie au evidentiat faptul ca mersul pe tocuri accentueaza miscarile corpului unei femei, care sunt considerate foarte sexi de catre barbati.

Puterea unei culori: rosu

Daca iti doresti sa fii considerata sexy, atunci ar trebui sa porti haine de culoare rosie. Un studiu realizat la Universitatea din Rochester a evidentiat faptul ca barbatii asociaza culoarea rosie cu sexul. O rochie rosie va atrage instant atentia oricui.

Foloseste ruj rosu

In cadrul unui studiu realizat Universitatea din Manchester, Marea Britanie, s-a descoperit faptul ca barbatii sunt foarte atrasi de buzele pline si rosii. Prin urmare, e bine sa folosesti ruj rosu.

Parfumul este sic

Un studiu realizat de Smell and Taste Treatment and Research Foundation din Statele Unite a evidentiat faptul ca barbatii se simt mai puternic excitati atunci cand au mirosit un parfum care continea arome de lavanda si placinta de dovleac. Deci, alege parfumurile florale.

author avatar
Catalin Dumitrescu
543 afisari
Zenville

Ultimele știri

Caz înspăimântător în București! Femeie reținută după ce şi-a înjunghiat de două ori soţul, la un interval de mai multe ore

Caz șocant în București! O femeie a fost reţinută, sub acuzaţia de violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor, după ce şi-a înjunghiat...

Momente de groază, la înălțime. Pasagerii unui telescaun, surprinși de rafale foarte puternice de vânt – VIDEO

Mai multe persoane au trecut printr-o experiență pe care, cel mai probabil, nu o vor uita niciodată. Sau, cel puțin, nu prea curând.Au fost...
proger