AcasăNewsCum să atragi mai mult trafic pe website-ul tău

Cum să atragi mai mult trafic pe website-ul tău

Te-ai decis să îți faci un site, ai deja idei despre conținutul pe care îl vei publica și ți-ai făcut o strategie bună de marketing. Ai toate șansele să îți faci site-ul cunoscut, chiar dacă concurența este acerbă și ideile inovatoare nu le lipsesc nici celorlalți jucători de pe piață și din nișa pe care te gândești să o ataci și tu.

Cel mai important este să perseverezi și să știi că întotdeuna este loc să vii cu ceva nou care să atragă mai mulți vizitatori. Dincolo de interesul pe care audiența îl are față de conținut, mai poți crește traficul pe site folosind și alte metode.  Descoperă în cele ce urmează ce ar trebui să faci pentru a avea mai mult trafic pe site încă din momentul în care te decizi să îl lansezi online.

Design profesionist și o identitate clară: prima impresie contează

Prima impresie contează chiar și pentru un utilizator grăbit care ajunge pe site-ul tău. Și chiar dacă acesta intră în contact cu website-ul tău prin intermediul unui ecran de mici dimensiuni, cum este cel al telefonului, fiecare detaliu al site-ului poate face diferența. După etapa de realizare site web, investește în design-ul site-ului și în identitatea vizuală a acestuia. Lucrează cu o echipa de profesioniști pentru a face toate aceste lucruri care țin de partea estetică a platformei. Un site care are un design modern și adaptat în așa fel încât să arate bine de pe orice dispozitiv, are toate șansele să atragă mai mult trafic și să transforme vizitatorii în vizitatori care revin în mod curent pe website-ul tău.

Optimizarea pentru motoarele de căutare: cum să fii pe primele locuri

Pentru ca website-ul tău să apară cât mai sus în căutări și în felul acesta vizitatorii să te poată găsi cu ușurință, conținutul de pe website trebuie să fie cât mai bine optimizat. Optimizarea SEO este cea mai bună metodă de promovare a unui site pe termen lung și reprezintă totalitatea factorilor care ajută că un site să avanseze în poziționarea motoarelor de căutare. O serie de cuvinte cheie pe care le folosești în articol, link-uri inserate sunt doar câteva dintre metodele frecvent folosite pentru a crește autoritatea site-ului și pentru a-l plasa astfel cât mai sus în căutări. Apelează la specialiști pentru Servicii Optimizare SEO.

Social media, un instrument eficient care te ajută să crești

Atunci când publici constant pe website poți folosi conținutul și pentru a atrage un număr important de vizitatori și prin intremediul rețelelor de socializare. Primul pas pe care va trebui să îl faci, odată ce îți lansezi site-ul este să îți setezi și paginile de social media cum ar fi Facebook, Instagram, LinkendIn, Youtube sau oricare rețea pe care știi că se află audiența pe care urmărești să o atingi.  Pentru a crește rapid baza de urmăritori pe aceste rețele poți aloca un buget minim pentru postările plătite sau pentru promovarea paginilor în sine. În acest fel, vei avea o audiență pentru care vei putea posta zilnic, distribuind conținutul de pe site. Astfel, cei care te urmăresc în social media vor fi redirecționați pe website pentru a află mă multe legate de o tema de interes pentru ei.

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
60 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger