AcasăNewsCum s-au razbunat evreii pe Obama

Cum s-au razbunat evreii pe Obama

Pozitia presedintelui in privinta statului Palestina i-a lasat  pe democrati fara voturi in Districtul 9 din New York, cu larga populatie de evrei ortodocsi.

Bob Turner a castigat „simpatia” evreilor new-yorkezi prin faptul ca Obama a zis o data ca sprijina statul Palestina cu frontierele din 1967 si pe urma n-a mai reusit sa-si ia vorba inapoi

Acestia au ales un republican, dupa aproape o suta de ani. Mai exact, din 1923, Districtul 9 nu a mai fost reprezentat de un republican. Mesajul evreilor ortodocsi este ca nucleul dizident „New York 9”, simbol al democratiei, promite sa destabilizeze intregul oras si sa le ingroape democratilor nazuintele de castig la alegerile din 2012. Mesajul este si pentru Adunarea Generala a ONU, cu sediul la New York, care va vota la sfarsitul acestei luni trecerea statului Palestina sub protectia Natiunilor Unite.

„Tataita” republican

Castigatorul scaunului in Congres, republicanul conservator Bob Turner, 70 de ani, caruia i se spune „Tataita”, n-avea nimic atragator. E batran, pana sa iasa la pensie a fost directorul unei televiziuni prin cablu si nu avea nici macar experienta lucrului intr-un birou electoral. Dar a avut doua atuuri: zicerile lui Obama privind sprijinirea statului Palestina cu frontierele din 1967, ceea ce i-a infuriat pe evreii de pretutindeni si raportul anual Census Bureau, care arata ca America are 46 de milioane de oameni care traiesc sub limita saraciei! Ca sa nu mai luam in calcul ca Turner il inlocuieste de fapt pe democratul Anthony Weiner – Tudy al Americii – cel care a trimis poze si filmulete sexy la gagici pe Twitter.

Complotul

Exista voci care spun ca totul a fost o lucratura, tinta fiind nevasta lui „Tudy”, Huma Abedine. Acesteia i se spune “arma secreta a lui Hillary Clinton” in relatiile cu lumea musulmana. Huma este de origine indiano-pakistaneza, crescuta in Arabia Saudita si este sefa staff-ului lui Hillary. In opinia multora, ea ar fi responsabila de multe conexiuni ale diplomatiei americane cu punctele fierbinti ale lumii musulmane, de unde si schimbarea de atitudine in privinta statului Palestina. Asa se face ca “pensionarul” Turner l-a invins pe democratul David Weprin, 55 de ani, evreu ortodox, cu experienta de 20 de ani in servicii publice si membru al Adunarii Generale a Democratilor, cu 53 la 47 procente!

author avatar
National
410 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger